Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Samsara Pop-Up Stories

29 August, 2020, 5:15 pm - 10:00 pm

O viaţă sănătoasă se construieşte pe o fundaţie puternică, compusă și ea la rândul ei din mai multe ingrediente. Ingredientul de bază al acestei fundaţii este mâncarea, ce ne hrăneşte şi ne dă viaţă.
Dacă ești deschis pentru o experiență culinară care valorifică ingredientele proaspete pe care ni le-a dăruit natura, Samsara Foodhouse îți propune o serie de evenimente unice, pop-up, cu meniu de degustare cu pairing de vin și băuturi non-alcoolice, într-un cadru de socializare nonconformistă, departe de rutinele weekend-ului.
Următoarea cină savuroasă va avea loc în data de 29 August, în Parcul Etnografic Romulus Vuia, unde ne vom bucura de preparate gătite din ingrediente locale, care ne vor trimite cu gândul în bucătăria bunicii. Preparatele din farfurii vor reflecta istoria, tradițiile și viața din jur, iar noi ne vom reconecta cu originile noastre și ne vom bucura de darurile solului.
Preparatele unice vor fi pregătite la fața locului de mâinile pricepute a lui Ionuț Crișan, noul head chef Samsara Foodhouse, de Horia Simon, directorul nostru culinar și de Andrei Chelaru, head chef la restaurantul pe care il vom deschide în curând, în București.
Din dorința de a oferi o experiența autentică, numărul biletelor disponibile este limitat.
Evenimentul este dedicat exclusiv adulților.

Details

Date:
29 August, 2020
Time:
5:15 pm - 10:00 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/580956126117783/

Locație

Parcul Etnografic „Romulus Vuia“
Aleea Muzeului Etnografic
Cluj-Napoca, Romania

Organizator

Samsara Foodhouse
Share This