SAMVS Blooming Editia a IV-a

SAMVS Blooming Editia a IV-a

Sub indrumarea clubului Rotary, in anul 2015 a luat nastere clubul Rotaract SAMVS CLUJ-NAPOCA care aduce la un loc tineri cu initiativa si dornici de implicare a caror deviza este responsabilitatea comuna de a lua masuri cu privire la aspectele problematice cu care se confrunta societatea noastra si implicit a celor care fac parte din ea.
Primăvara este acea perioadă a anului în care totul se trezește la viață, în care culorile vii ale florilor ne încarcă cu energie și pozitivitate. Exact din aceleași motive a luat naștere și SAMVS Blooming, proiectul nostru de suflet.

Cand si unde?
A patra editie a evenimentului SAMVS Blooming va avea loc in data de 19 Aprilie, locatia Charlie Upstairs, Piata Muzeului nr. 3 incepand cu ora 19:30.

Ce dorim să realizăm în acest an?
În urma ediției anterioare, am făcut posibilă participarea lui Benjamin la concursuri internaționale, precum și continuarea studiilor la Universität Mozarteum Salzburg unde acesta studiază prin intermediul unui program Erasmus. Dorința tânărului de a ajunge la un nivel cât mai înalt în arta pianului ne-a convins să îl susținem în continuare deoarece acesta dorește să își înceapă studiile doctorale la aceeași universitate. Noi credem cu tărie în visul lui și ne așteptăm ca ascensiunea să fie una exponențială.
A lua parte la acest eveniment caritabil este un bun prilej de implicare pentru susținerea cauzei noastre comune.

Accesul la eveniment se face pe baza de invitatie. Donația minima recomandată este 200 RON/persoana, care include invitația, open bar si bufetul finger food.

Atmosfera va fi intretinuta de catre Dragos and Friends Orchestra care ne vor incanta cu un concert extraordinar si colegul nostru Gabi Balog (DJ Drix).
Alaturi de noi va fi si Dragos Stan care se va asigura ca vom avea parte de o excelenta desfasurare a evenimentului.

Dacă vreti să ne ajutati și altfel se poate dona direct în contul Asociației Rotaract Samvs Club Cluj-Napoca cu mentiunea Benjamin.
RO03BTRLRONCRT0328250901

Pentru achiziționarea invitațiilor sau orice altă informație aveți nevoie vă rugăm sa o contactați pe colega noastră, Sorana Gidro 0740091913, sau pe oricare dintre membrii clubului nostru.

Dress code: Business casual

Va asteptam cu drag!!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This