fbpx

Săptămâna PSI @ Cărturești

Săptămâna PSI @ Cărturești

La ce folosește autohipnoza? Cum poți să te aperi de oamenii toxici și să înveți regulile de bază ale comunicării nonviolente? Ce este mindfulnessul și ce-a preluat psihoterapia din practicile spirituale orientale? De ce te simți ”trist”, chiar și când nu par să existe motive? Vino la ediția de toamnă a ”Săptămânii PSI”, pentru a afla răspunsuri la aceste întrebări și la multe altele, despre viața ta, despre relațiile cu cei din jur și despre cum poți să îmbunătățești lucrurile în familie sau la serviciu.

Între 11 și 17 noiembrie, psihoterapeuți experimentați, mulți dintre ei profesori universtari sau formatori, vă așteaptă în librăriile Cărturești din 8 orașe din țară (dar și din Republica Moldova), la ateliere dedicate celor mai stringente probleme: cum să-ți depășești traumele ca să poți iubi sănătos, cum să-ți reinventezi viața profesională, cum să nu-ți mai pui singur piedici sau cum să comunici cu adolescentul sau cu soțul fără să cazi în capcana luptelor pentru putere și a replicilor subversive de tipul ”Îți spun asta doar pentru că te iubesc”.

Organizată de Editura Trei, ”Săptămâna PSI” se va desfășura între 11 și 17 noiembrie în rețeaua librăriilor Cărturești din șapte orașe din orașe din țară (București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Suceava și Arad), la care se adaugă, în premieră, și Chișinăul. Intrarea la ateliere este liberă, iar cărțile de psihologie ale Editurii Trei vor beneficia de o reducere de 25% pe toată perioada aceste săptămâni în întreaga rețea a Cărtureștilor. ”Săptămâna PSI” este un eveniment bianual, care a debutat în 2012 și care a găzduit de-a lungul anilor peste 300 de ateliere.

PROGRAM CLUJ NAPOCA: 11-14 NOIEMBRIE 2019

Librăria Cărturești – Iulius Mall

1. “Mulțumesc pentru feedback”, ce am învățat din cum ofer și primesc feedback
Invitat: Gabriela Hum
Carte recomandată: Cum să asculți și să te faci ascultat – Alain Braconnier
11 noiembrie (luni) – ora 18.30

2. Sunt părinte de adolescent
Invitat: Andrada Cosma
Carte recomandată: Sunt părinte de adolescent – Olivier Revol
12 noiembrie (marți) – ora 18.30

3. De ce ne simțim adesea triști “deși nu avem motive”?
Invitat: Adela Moldovan
Carte recomandată: Legături pierdute – Johann Hari
13 noiembrie (miercuri) – ora 18.30

4. Spun asta doar pentru că te iubesc
Invitat: Domnica Petrovai
Carte recomandată: Spun asta doar pentru că te iubesc – Deborah Tannen
14 noiembrie (joi) – ora 18.30

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This