Schimb de Cărți #6.4 @ Grădina Botanică | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Schimb de Cărți #6.4 @ Grădina Botanică

29 April, 2018, 8:00 am - 8:00 pm

În luna aprilie, celebrăm Cartea! Iar pentru că e primăvară și e plăcut să citești sau să discuți despre lectură în aer liber, mutăm temporar schimbul de cărți în cea mai mare Grădină a Clujului 🙂

Te așteptăm duminică, 29 aprilie, de la ora 17:00, la un nou Schimb de Cărți. Ne găsești la Grădina Botanică, printre cărți și flori. Vom fi în foișorul din Grădina Japoneză. În contextul celebrării în luna aprilie a Zilei Internaționale a Cărții și a Drepturilor de Autor, vei avea Intrare gratuită la Grădina Botanică dacă ai o carte la tine CJ. Așadar, ia-ți cartea (cărțile) și oferă-ți un răgaz cultural în natură.

Ideea unui schimb de cărți este foarte simplă: aduci o carte pe care ești dispus să o împrumuți altcuiva și iei la schimb (împrumut) o altă carte sau mai multe cărți din rândul celor disponibile la eveniment. Discutăm despre cărțile aduse, despre alte cărți, despre librării, lansări, autori preferați și evenimente.
Important: măsura în care aduceți cărți la eveniment nu vă condiționează participarea. Toată lumea e binevenită! 🙂

Detalii

Dată:
29 April, 2018
Program:
8:00 am - 8:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/188690128595910/

Locație

Cluj-Napoca

Cluj-Napoca,Cluj400383Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.