Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Science Summit 2018 Cluj Napoca

8 November, 2018, 2:30 pm - 7:30 pm

Așa cum v-ați obișnuit de trei ani, TechFest vine la Cluj cu trei zile dedicate pasionților de tehnologie.Evenimentul de anul acesta găzduiește la ClujHub, prima ediție Science Summit, o întâlnire a publicului clujean cu oameni de știință și pasionați de tehnologie. Dacă îți dorești să afli mai multe despre noua viziune a tehnologiilor viitoare, diferența între știința actuală și prototipul din 2030, dar și despre casele inteligente, aici este locul potrivit. Noi îți oferim contextul perfect în care poți să îți îmbogățești cunoștințele interacționând cu experți în domeniu, iar tu trebuie să aduci doar multă curiozitate și voie bună. Ce spui?

Agendă:
Stați pe aproape pentru mai multe detalii despre experții care o să vă ofere răspunsul la toate curiozitățile pe care le aveți din sfera tehnologiei.

Înscrieri:
Dacă îți dorești să interacționezi cu oamenii care au pus bazele acestui concept, dar și cu experți din domeniul tehnologiei, te invităm să accesezi link-ul de aici pentru înscrieri. Intrarea este liberă.

Organizatori:
Science Summit este un concept adus în România de Modularity, organizatie non-profit a cărei obiectiv este acela de a construi case autosuficiente energetic, case care vor putea să își genereze singure cantitatea de energie electrică necesară. Scopul final al acesteia îl reprezintă câștigarea competiției internaționale „Solar Decathlon AFRICA”, care presupune proiectarea, construirea și funcționarea unor case atractive, cu energie zero, în decursul unei perioade de optsprezece luni.

Details

Date:
8 November, 2018
Time:
2:30 pm - 7:30 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/180364826129019/

Locație

ClujHub
Ferdinand 22-26 (3rd Floor in CENTRAL Commercial Center)
Cluj-Napoca, 400110 Romania
+ Google Map

Organizator

ClujHub
Phone:
0753 461 740
Website:
https://www.facebook.com/ClujHub/
Share This