Scufița Roșie și lupul cel flămând | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Scufița Roșie și lupul cel flămând

3 December, 2017, 11:00 am - 1:30 pm

Dacă Scufița Roșie ar urma drumul, fără să se abată de la el, nu s-ar întâmpla nimic. Dar ține ea oare cont de sfaturile primite la plecare din partea mamei? Ei bine, știm cu toții ce urmează… Dar oare știm chiar totul?

Ion Iurcu aduce pe scena Teatrului de Păpuși „Puck” un spectacol cum n-ați mai văzut. Artistul îl interpretează pe cel care spune povestea. In același timp, el este vânătorul si păpușarul care acompaniază în aventurile ei o fetiță ce poarta o bonețică roșie, fapt pentru care i se spune și Scufița Roșie.

Intervine apoi în poveste și bunicuța care locuiește în mijlocul pădurii si se îmbolnăvește. Scufița Roșie, nepoțica ei, trebuie sa-i ducă un coș plin cu merinde care să o ajute să se însănătoșească.

Povestea în sine este un pretext. Pentru că e o poveste foarte cunoscută, accentul se pune pe interacțiunea cu micii spectatori, în scopul de a le stimula imaginația, creativitatea și pofta de joacă. Concepția este cea de spectacol-atelier-interactiv, pentru un actor care dă viată tuturor personajelor. Narațiunea urmează firul poveștii chiar dacă pe alocuri dialogurile sunt înlocuite cu muzică, iar finalul este puțin modificat… Lupul ne explică, prin cântec, de ce le-a mâncat pe Scufița Roșie și pe bunicuța ei.

Spectacolul durează 45 de minute și li se adresează copiilor cu vârste între 3 și 8 ani.

Pentru că va fi un spectacol interactiv care îi va antrena pe copiii din primele trei rânduri ale sălii de spectacole, aceste 21 de locuri vor fi acordate dupa o procedură specială.

E simplu. Pentru rezervări, accesati linkul urmator: http://bit.ly/scufitarosielapuck.
Veți primi câte un voucher pentru fiecare loc rezervat și îl veți printa. Pe baza acestuia, aveți asigurat un loc în rândurile din față. La intrarea la spectacol, se achiziționează un bilet pentru fiecare persoană, la prețul de 10 lei.

Dorința noastră este ca primele trei rânduri (cele care vor fi rezervate) să fie ocupate de copii. Dacă nu se poate, vă rugăm să respectați regula care spune că părinții trebuie să ocupe doar locurile din lateral, pentru a le asigura vizibilitate copiilor.

Vă așteptăm cu drag!

Detalii

Dată:
3 December, 2017
Program:
11:00 am - 1:30 pm
Eveniment Category:
Tag:
RSVP
https://www.facebook.com/events/2009427449303219

Locație

Teatrul de Păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca
Strada I. C. Brătianu, nr. 23
Cluj-Napoca, 400079 Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.