Seară de magie cu Vlad Grigorescu, Paul Lungu si Crina Zvoboda | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Seară de magie cu Vlad Grigorescu, Paul Lungu si Crina Zvoboda

11 November, 2017, 6:00 pm - 8:00 pm

30 RON – 40 RON

Festivalul Internațional de stand-up comedy, ediția a V-a prezintă:

Seară de magie cu Vlad Grigorescu și Paul Lungu

Anul trecut, Vlad Grigorescu a reușit să îi impresioneze pe jurații iUmor care au rămas plăcut surprinși de numărul magicianului. Combinarea perfectă dintre magie și umor este cea care l-a propulsat spre succes, reușind astfel să aducă pe chipurile telespectatorilor bucurie și suspans. Însă, pentru Vlad, arta creativității atinge cote maxime, fiind mereu spontan în trucurile sale care de cele mai multe ori tind spre o latură periculoasă care trezesc fiori.

Paul Lungu, bărbatul energic îndrăzneţ pentru care stand-up-ul și magia reprezintă unul și același lucru, fără de care nu poate supraviețui. Prima lui apariție în media este la show-ul Românii au talent, trecând mai apoi la iUmor, moment de glorie pentru el, clasându-se în marea finală.

Crina Zvobodă este singura femeie-ventriloc din România si singurul artist ventriloc roman recunoscut mondial. Tânăra ventrilocă poate vorbi fără să-şi mişte buzele şi îşi amuza publicul cu umorul său. Aceasta a participat si la show-ul Romanii au talent unde a a juns in semifinala, acum vine in premiera la Cluj-Napoca la Fisc.

Detalii

Dată:
11 November, 2017
Program:
6:00 pm - 8:00 pm
Cost:
30 RON – 40 RON
Eveniment Categories:
,
Tag:
, , , ,
RSVP
https://www.facebook.com/events/1843327042575379

Locație

Casa de Cultură a Studenţilor
Piaţa Lucian Blaga 1-3
Cluj-Napoca, 400003 Romania
+ Google Map
Phone:
0264598024

Organizator

Spotlight

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.