Seară lejeră de socializat între gagici @ Sisters

Seară lejeră de socializat între gagici @ Sisters

Am prieteni foarte diverși și mereu mi-a fost greu să-i aduc la un loc. Motiv pentru care, o dată pe lună, acum câțiva ani, obișnuiam să fac „o seară a gagicilor”. Îmi invitam toate prietenele și ne vedeam toate la un cocktail la Toulouse (pe vremea aia era pe val și să recunoaștem… barul ăla e superb chiar și acum). În weekend m-am văzut cu una dintre prietenele care participau și ne-am gândit ce fain ar fi să reluăm întâlnirile alea.

Așa că… tarraammm. Ne aflăm aici. Mie mi-a venit ideea minunată că ar trebui să fac evenimentul ăsta public. Nu de alta, dar suntem între prieteni, nu?

Așadar. Fiți atente:
– A doua joi din lună (vă anunț eu aici);
– În teniși și mega lejeritate;
– Fiecare-și plătește consumația;
– Dați aici un „join” și nu ne formalizăm cu formulare de înscriere, dacă veniți veniți, dacă nu, beau eu un cocktail cu barmanul :))
– Eu îs super timidă și n-aș merge într-un loc în care nu cunosc pe nimeni dar să vă bazați pe mine că știu cum să fac oamenii să se cunoască între ei, atunci când eu îs gazda 🙂

Ne vedem la Sisters pentru că mi-s foarte dragi și nu mi-s clienți (așa că nu pot fi acuzată că fac cine știe ce reclamă). La bar. Sunt vreo 7-8 scaune la bar dar ne descurcăm. Ideea e să nu stăm pe scaune că aia e moartea socializării. Stăm în picioare pe acolo, mai ieșim afară la țigară, mai stăm pe la bar. Dinastea.

Ne vedem joi (am urlat după ea). Da?

Alexandra Crăciun

PS: am pus poză cu un pahar de vin că asta aveam cu drepturi de autor, fiecare cu ce vrea 🙂
PS2: denumirea inițială a fost „de băut” dar no, am primit reclamații, I will keep it low.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This