Seara YP - Brands vs Influencers | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Seara YP – Brands vs Influencers

27 February, 2018, 6:30 pm - 9:30 pm

Pentru că din ce în ce mai multe branduri folosesc influenceri pentru a-și comunica produsele și serviciile într-un mod cât mai natural și neinvaziv către publicul țintă, Seara Young Professionals își propune să răspundă la următoarele întrebări:

Cum și de unde au apărut influencerii? Care este legătura lor cu diverse brand-uri? Care sunt avantajele unei astfel de campanii? În ce constau parteneriatele între aceștia și liderii de pe piață? Cum ajunge mesajul brandului la public? Cum ajungi influencer și în ce constă acest job? Toate aceste întrebări și multe altele își vor găsi răspunsul la Seara Young Professionals, Brands vs Influencers. Împreună vom afla totul despre valul relativ nou, mișcările din Social Media și detalii despre colaborările dintre branduri și diverși influenceri și impactul pe care acestea îl au in media. Seara YP va reuni specialiști în domeniu care vor împărtăși experiențele lor și know-how-ul din spate. Dacă te pasionează subiectul te așteptăm la dezbateri!

 Speakeri:
Andi Vanca – Head of Communications Electric Castle

Andi este managerul pe comunicare la Electric Castle, și a început activitatea în festival în 2013. Electric Castle este un festival de muzică din România, ce se desfășoară în fiecare an la Castelul Bánffy din Bonțida, Transilvania. Festivalul îmbină un line-up variat, din foarte multe zone muzicale (rock, reggae, hip hop, muzică electronică sau indie) cu tehnologia, patrimoniul și cultura alternativă.

Alexandru Dan-Andrei – Account Manager & Senior Copywrighter McCann România

McCann (creată de către McCann Erickson) este o companie americană ce activează în industria Advertising-ului, având birouri în 120 de țări din întreaga lume. Compania este un subsidiar al Interpublic Group of Companies, si reprezintă una dintre cele mai mari și importante companii de advertising din lume. McCann a creat unele dintre cele mai cunoscute si iconice campanii de advertising din industrie. Astăzi, McCann are rolul de a ajuta brandurile să devină populare în industrie,la nivel global.

Alex Vang – Managing Partner la Le Squad
Alex este antreprenor, online influencer , vlogger și content creator. Le SQUAD este un grup de oameni ai online-ului, care s-au remarcat cu precădere pe Instagram, dar și pe blogurile personale sau canalele lor de Youtube. Este o consecință firească, venită chiar dintr-o nevoie Social Media: aceea de a oferi un cadru, în care noua generație de influencers să fie reprezentați și să activeze împreună, în proiectele cu care se identifică prin valori.

 Moderator: Adriana Vîrlan

Accesul la eveniment este gratuit, în baza acestui formular. Datorită numărului restrâns de locuri, vom face o selecție a participanților la eveniment, pentru a ne asigura că cei prezenți sunt interesați de tema propusă.

Locația este Platinia Conference Hall, Sala Monet (parter).

Vă așteptăm!
Echipa IAA YP

Detalii

Dată:
27 February, 2018
Program:
6:30 pm - 9:30 pm
Eveniment Category:
Tag:
,
RSVP
https://www.facebook.com/events/379936079137780

Locație

Platinia Conference Hall
Calea Mănăștur Nr. 2-6
Cluj-Napoca, Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.