Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Seminar și coaching pentru artiști cu Mahir Namur

17 December, 2018, 6:00 pm - 9:00 pm

Viața profesională a unui artist poate fi cu greu separată de viața sa personală. În cele mai multe cazuri, alegerea de a fi artist vine dintr-o dorință instinctivă și, destul de des, de la o vârstă fragedă. Uneori nu este chiar o decizie conștientă. Alegerea se face pentru o viață autentică, adevărată pentru sine, dar cu toate acestea, uneori, fără a cunoaște toate consecințele în avans. Artiștii sunt “aruncați” în lume cu provocări, riscuri și responsabilități existențiale, dar și cu așteptări foarte mari de a produce și a avea succes. Pentru a face față acestor așteptări, artiștii au nevoie de cunoștințe manageriale de bază și gândire filosofică combinată cu creativitate, care este un atribut natural al unui artist. Prin integrarea metodologiei planificării strategice în abordarea coachingului existențial, acest seminar introductiv propune artiștilor să reflecteze asupra vieții și perspectivelor de carieră și să planifice pașii necesari pentru creșterea productivității.

Mahir Namur, coach existențial, consilier psihologic, Viena – Istanbul.

Începând cu 2010, Mahir Namur oferă coaching și training pentru persoane și organizații. A absolvit un curs NLP, obținând un certificat de coaching în Istanbul, un curs pe analiza elementară existențială la Existential Academy Istanbul, un curs de Logopedie – Pedagogie (bazat pe logoterapie și analiza existențială) la Institutul Viktor Frankl din Viena, coaching existențial avansat în cadrul Academiei Existențiale din Londra și curs de consiliere psihologică la Institutul European de Logoterapie și Psihologie din Linz.

Participarea la seminar este gratuită, dar avem un număr limitat de 40 de locuri. Primii 5 participanți pot beneficia de sesiuni personale de coaching cu Mahir Namur.

Seminarul va fi susținut în limba engleză.

Detalii și înscriere: aici

Details

Date:
17 December, 2018
Time:
6:00 pm - 9:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/359322377965131/

Locație

ClujHub
Ferdinand 22-26 (3rd Floor in CENTRAL Commercial Center)
Cluj-Napoca, 400110 Romania
+ Google Map
Share This