Loading Evenimente

« All Evenimente

Sergei Polunin Up, Close and Personal la TIFF 2021

29 July, 8:30 pm

Sergei Polunin Up, Close and Personal la TIFF 2021

Urmărește joi, 29 iulie, de la ora 20:30, la Castelul Bánffy din
Bonțida, un show hipnotizant cu starul internațional Sergei Polunin, considerat cel mai talentat dansator al generației sale.
✨Artistul vine pentru prima oară în România, ca invitat special al ediției 20 a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF).
La finalul show-ului, Sergei Polunin va rămâne la o discuție cu publicul și va oferi detalii din culisele parcursului său artistic spectaculos și atipic.
🎫 Bilete disponibile aici: bit.ly/sergeipoluninlatiff2021
🎗Eveniment organizat cu sprijinul Aqua Carpatica, E.ON, JTI.
🎗Prezentat de Polunin Ink. și PiArt Vision.
❗️Accesul la eveniment se va realiza strict în baza regulilor
specificate la finalul acestei pagini.
🎉Ediția 20 TIFF va avea loc între 23 iulie și 1 august la Cluj-Napoca
ℹ️ Sergei Polunin
Născut în 1989 în Ucraina, Sergei Polunin a devenit, la vârsta de 19
ani, cel mai tânăr prim-balerin din istoria London Royal Ballet. Apreciat pentru geniul artistic, tehnica fenomenală și prezența scenică hipnotizantă, artistul s-a remarcat pe marile scene ale lumii.
Cea mai populară apariție a sa este cea din videoclipul în care dansează pe melodia lui Hozier „Take Me to Church”, regizat de David LaChapelle, care a devenit viral și a adunat peste 29 de milioane de vizualizări pe YouTube.
ℹ️ DETALII SHOW:
Sergei Polunin Up, Close and Personal
Show-ul va debuta cu proiecția Bolero, un performance coregrafic în care capodopera lui Ravel capătă o nouă dimensiune prin mișcările renumitului dansator, amplificate de efectele vizuale realizate de artistul Teun van der Zalm. Ross Freddie Ray semnează conceptul și coregrafia spectacolului.
Seara va continua cu Sacré, un spectacol bazat pe Ritualul primăverii, al lui Igor Stravinski, și inspirat din stilul dansatorului Vaslav Nijinski, în viziunea coregrafică a artistei japoneze Yuka Oishi.
Lupta constantă dintre emoție și rațiune, tema centrală a spectacolului care a făcut înconjurul lumii, dezvăluie multiplele straturi ale personalității lui Polunin, oferind publicului ocazia de a-l descoperi, prin intermediul mișcărilor, ca dansator și creator, dar mai ales ca om.
❗️În conformitate cu reglementările în vigoare și luând în considerare
numărul de locuri la evenimentul din 29 iulie, de la Castelul Bánffy
din Bonțida, va fi permis doar accesul:
👉persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
👉 persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii evenimentului
👉persoanelor care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate
medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea
începerii evenimentului.
Documentele necesare pentru acces sunt: adeverința de vaccinare sau care certifică rezultatul negativ al unui test RT-PCR sau antigen (pe hârtie sau pe telefon) și un act de identitate.

Details

Date:
29 July
Time:
8:30 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/4208828052540286/

Locație

Banffy Castle
Castelul Banffy
Bonțida, Cluj 407105 Romania

Organizator

TIFF
Share This