Seri de vară clujene - Ediția a VII-a | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Seri de vară clujene – Ediția a VII-a

12 August, 2017, 7:30 pm - 26 August, 2017, 7:30 pm

Ajuns la cea de-a VII-a ediție, evenimentul “Seri de vară clujene” a pornit încă din 2011 cu dorința de a anima orașul pe timpul verii și deopotrivă, de a promova artiști talentați ai Clujului. Ritmurile lor de jazz, folk și electronice, reprezentațiile de dans sau balet transformă fiecare loc ales pentru eveniment, reactivând spațiul prin atmosfera boemă, relaxantă, tipic clujeană.

Ediția din acest an va cuprinde 4 evenimente, în ultimele 3 weekend-uri din august, în locuri îndrăgite de clujeni – Amfiteatrul de la Baza Sportivă Gheorgheni, Parcul de pe Str. Dâmboviței din Mărăști, Plaja Grigorescu și Piața Muzeului

“Seri de vară…în alte lumi”
Amfiteatrul Bazei sportive Gheorgheni
11 August

19.30 Workshop dans “Hula” – susținut de Anna Maria Balazs, pasionată de lumea polineziană, de 9 ani pășind în ritmurile dansului hawaian Hula. Experiența ei în acest dans a fost formată în cadrul cursurilor internaționale susținute de maeștrii din Hawaii: Raylene Kawaiae’a și Hope Keawe, Loea Kawaikapuokalami Hewett, Hokulami de Rego, Lei’ohu Ryder și Mayden Ku’nipo, Nelson Ka’Ai, Keali’I Reichel, Mark Keali’I Ho’omalu.

20:30 La contessa Maritza ( arii și duete din operete celebre)

Spectacolul are ca personaj central pe Contessa Maritza din opereta cu același nume de Emmerich Kalman. Pretextul este o petrecere la care Maritza invită personaje celebre din operete îndrăgite ca Silvia și Contessa Maritza de Emmrich Kalman, Giuditta, Văduva veselă si Țara surîsului de Franz Lehar, Lăsaţi-mă să cânt de Gherase Dendrino și Liliacul de Johann Strauss. Intrigile superficiale și amuzante care se țes la aceasta petrecere, muzica, dansul și vocile deosebite ale protagonistilor vor face deliciul publicului meloman, și nu numai.

 

“Seri de vară… în alte timpuri”
Parcul de pe Str. Dâmboviței din Mărăști
12 august ora 20:00

Soliștii Fang Shuang și Paula Coteț

Cântece cunoscute pe care le fredonam cândva vor fi din nou aproape de inimile noastre în această seară. “Copacul”, “De-ar fi să vii”, “De-ai fi tu salcie la mal”, “Marea cântă”, “Ciobanaș cu 300 de oi”, “Sara pe deal”, “Ana, zorile se varsă” sau “Make you feel my love”, “Someone like you” sunt o parte din amintirile pe care vă invităm să le retrăiți alături de Fang Shuang, solist vocal la Opera Comică pentru Copii, cunoscut publicului larg prin participarea la faza finală a concursului Românii au Talent, ediția 2017.
Alături de el, Paula Coteț, o solistă de 15 ani ce studiază muzica la Colegiul de Arte din Baia Mare. Artista este câstigătoare a mai multor concursuri naționale și internaționale de muzică clasică, ușoară și romanțe.

✔ Folk happening on the beach
? Plaja Grigorescu
18,19 august
Plaja Grigorescu, de pe malul Someşului, va găzdui în 18 şi 19 august un regal estival al muzicii folk, la ceas de seară, când soarele se-mblânzeşte şi sufletele tânjesc după relaxare și muzică bună. Muzica folk se bucură de un loc binemeritat în interesul şi apetitul clujenilor, atunci când vine vorba de muzică de suflet, destindere, frumos şi nu în ultimul rând, implicare. Iar aici nu vorbim doar de numeroşii artişti ai acestui gen muzical care reprezintă Clujul, ci şi de minunatul public care participă la actul artistic de gen.

⏳18 august ora 20:00
Trupa Boemis
Magda Puskas & Rareș Suciu

⏳19 august ora 20:00
Cristina Nagy Pătrașcu & Duo Mignon
Raluca Marinescu
Ioana Mureșan
Adriana Andreica & Florin Grec
Dudu Isabel & friends
Cătălin Condurache

Seara de 19 august se va termina cu un splendid foc de tabără, pe ritmuri de folk care vor întâmpina zorii zilei.

✔ Concerte live & muzică electronică
? Piața Muzeului
25, 26 august
Ultimul weekend al lunii august se va organiza în locația inițială a Serilor de vară clujene, Piața Muzeului. Vino să asculţi o nouă latură a muzicii live, una acompaniată și de DJ, care îi oferă o notă diferită față de cele cu care ne-am obișnuit. Locul de suflet al clujenilor va răsuna pe ritmuri ademenitoare, după cum urmează:

⏳25 august ora 19:00
Le Minion
Socol
Vlad Bretan

⏳26 august ora 19:00

Renata Burca
Natif
Edina Jazz Quartet

Detalii

Start:
12 August, 2017, 7:30 pm
End:
26 August, 2017, 7:30 pm
Eveniment Categories:
,
Tag:
, , , , , , , ,
RSVP
fb.com/events/686135228250192

Organizator

Seri de vara clujene

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.