Serile JCI – pe ritm de business, în culisele festivalurilor clujene

Serile JCI – pe ritm de business, în culisele festivalurilor clujene

Ce se ascunde în culisele marilor 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐮𝐫𝐢 din Cluj? În 28 iunie pornim, în ritm de business, cu inspirație, motivație și lecții de la cei care reușesc să transforme idei îndrăznețe în proiecte cu rezultate spectaculoase. Festivalurile sunt deja adevărate embleme ale orașului nostru, iar împreună vom descoperi ce înseamnă pregătirea lor. Totul se întâmplă în cadrul 𝐒𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐉𝐂𝐈, un eveniment devenit deja tradiție în organizația noastră și care aduce în fața comunității oameni care au un impact pozitiv.
Evenimentul se va desfășura marți, 𝟐𝟖 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞, 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟗, la EC Garden. Intrarea se va face pe baza unui bilet cu titlu de donație (în valoare de 35 de lei) care va putea fi achiziționat la intrare, banii fiind alocați pentru a susține centrul educațional dedicat copiilor ucraineni.
De-a lungul timpului, la Serile JCI am avut invitați oameni de valoare din diferite arii de expertiză, care au adus impact pozitiv în societatea noastră cât și evenimente de informare cu privire la unele schimbări ce au loc în orașul nostru. Am vorbit despre economie, antreprenoriat, cultură, educație și dezvoltarea personală.
𝐂𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭𝐞𝐦 𝐧𝐨𝐢? În JCI Cluj ne unește dorința de implicare, formare continuă și ideea de a aduce schimbări pozitive în comunitate. Găsim soluții creative până și pentru cele mai dificile probleme și creștem lideri. Facem parte din rețeaua mondială Junior Chamber International, care numără peste 200.000 de tineri din 5.000 de orașe din întreaga lume.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This