fbpx

Serile YP Online: Antreprenori pe Timp de Criză-Educație

Serile YP Online: Antreprenori pe Timp de Criză-Educație

Cu siguranță, trăim vremuri interesante, vremuri care ne obligă să regândim felul în care lucrăm. Pentru mulți antreprenori, Business As Usual nu va mai fi “As Usual” iar asta poate duce la măsuri disperate sau, cel puțin, nu atât de calculate. Iar pe lângă partea de business, ce se-ntâmplă cu marketingul și comunicarea? 🗣

Ei bine, “We’re in this together” cum zicea poetul, așa că situația actuală este un prilej perfect pentru a ne pune forțele laolaltă și a ieși mai puternici din asta. Iar dacă totul merge bine, poate vom continua să lucrăm așa, de ce nu? 🤝

🧐 Despre ce e vorba?

Serile YP Online – Afaceri Locale pe Timp de Criză este o serie de discuții ONLINE, de tip panel, în care ne întâlnim cu diverși antreprenori și oameni de marketing din sectoarele cele mai afectate de criza actuală:

💪 Fitness (Marți, 28,04)

🧳 Turism (Joi, 30.04)

🏨 HoReCa (Luni, 4.05)

🎓 Educație (Miercuri, 6.05)

💄 Health & Beauty (Joi, 7.05)

💃 Evenimente (Luni, 11.05)

În cadrul discuțiilor, fiecare invitat își va împărtăși experiența pentru ca tu să te inspiri, să vezi ce fac colegii tăi de breaslă și să îi tragi de limbă. După cum ziceam, cu toții suntem afectați într-un fel sau altul iar împărtășirea de experiență din partea fiecăruia este cel mai benefic lucru pe care îl putem face acum.

EDIȚIA #4 – EDUCAȚIE – Miercuri, 6 Mai, ora 19:00

Deși cei care activează în industria educației încă își pot desfășura activitatea, ei sunt obligați să facă niște schimbări majore iar digitalizarea a devenit o necesitate, nu doar un moft.
👉 Cum arată digitalizarea educației și viitorul acestui domeniu?La această întrebare vor răspunde invitații din a patra ediție Serile YP Online – Afaceri Locale pe Timp de Criză.

📅 Discuția va avea loc Miercuri, 6 Mai, ora 19:00

Vrei să participi la discuție? Înscrie-te aici.

🕐 ORAR
Intro – 19:00 – 19:10
Discuție – 19:10 – 20:10
Q&A – 20:10 – 20:30

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This