Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.
Livestream

Serile YP Online: Antreprenori pe Timp de Criză-HoReCa

4 May, 7:00 pm - 8:30 pm

Cu siguranță, trăim vremuri interesante, vremuri care ne obligă să regândim felul în care lucrăm. Pentru mulți antreprenori, Business As Usual nu va mai fi “As Usual” iar asta poate duce la măsuri disperate sau, cel puțin, nu atât de calculate. Iar pe lângă partea de business, ce se-ntâmplă cu marketingul și comunicarea? 🗣

Ei bine, “We’re in this together” cum zicea poetul, așa că situația actuală este un prilej perfect pentru a ne pune forțele laolaltă și a ieși mai puternici din asta. Iar dacă totul merge bine, poate vom continua să lucrăm așa, de ce nu? 🤝

🧐 Despre ce e vorba?

Serile YP Online – Afaceri Locale pe Timp de Criză este o serie de discuții ONLINE, de tip panel, în care ne întâlnim cu diverși antreprenori și oameni de marketing din sectoarele cele mai afectate de criza actuală:

💪 Fitness (Marți, 28,04)

🧳 Turism (Joi, 30.04)

🏨 HoReCa (Luni, 4.05)

🎓 Educație (Miercuri, 6.05)

💄 Health & Beauty (Joi, 7.05)

💃 Evenimente (Luni, 11.05)

În cadrul discuțiilor, fiecare invitat își va împărtăși experiența pentru ca tu să te inspiri, să vezi ce fac colegii tăi de breaslă și să îi tragi de limbă. După cum ziceam, cu toții suntem afectați într-un fel sau altul iar împărtășirea de experiență din partea fiecăruia este cel mai benefic lucru pe care îl putem face acum.

EDIȚIA #3 – HORECA – Luni, 4 Mai, ora 19:00

Nu ar fi corect să spunem că o industrie este mai afectată decât alta însă, cu siguranță, știm cât de mult are de suferit industria ospitalieră.

👉 Cum te adaptezi atunci când clienților tăi le este, literalmente, interzis să apeleze la serviciile tale? La această întrebare vor răspunde invitații din a treia ediție Serile YP Online – Afaceri Locale pe Timp de Criză.

📅 Discuția va avea loc Luni, 4 Mai, ora 19:00

Vrei să participi la discuție? Înscrie-te aici.

🕐 ORAR
Intro – 19:00 – 19:10
Discuție – 19:10 – 20:10
Q&A – 20:10 – 20:30

Details

Date:
4 May
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/645666972953031/

Locație

Online
Cluj-Napoca, Romania
Share This