Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești

Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești

Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, în colaborare cu Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, organizează și în acest an, evenimentul SNCSS – Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești.

Prin această ediție a simpozionului urmărim familiarizarea studentului din domeniul ingineriei civile cu fazele incipiente ale cercetării și studiului de caz, produsul finit fiind reprezentat de articolele științifice.

Pentru a materializa și mai bine rodul muncii studenților, toate articolele acceptate vor fi publicate într-un volum cu ISSN.
De asemenea, toți autorii vor dobândi și aptitudini de prezentare și comunicare în momentul în care își vor susține public lucrările.
Participarea la simpozion este o ocazie unică pentru dezvoltarea profesională a studenților, aprofundarea unor teme de interes în practica curentă și dezvoltarea aptitudinilor de comunicare.

În această ediție dorim să oferim un eveniment complet și integrat, reunind toate cele 3 domenii: arhitectură, construcții și instalații.

Prezentările se vor desfășura în cadrul Facultății de Construcții, în perioada 17-18 mai, pe strada Observatorului, nr. 72-74.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This