she

+SHE+ – Shibaro- IXV

+SHE+ – Shibaro- IXV

+SHE+ vine să vă facă cunoștință cu ,,Katerina Molotov” – al doilea album și numele prietenei imaginare ale Corinei Sucarov.

Pe lângă performance-ul albumului cu gust dark wave, post-punk & drama-pop, Sucarov propune o seară completă alături de următorii artiști:

IXV este un proiect de muzica electronică ce integrează sonoritatea viorii alături de synth-uri. IXV combină sound-ul 90’s de trip hop britanic cu elemente 80’s din muzica electronica intr-un ritm down tempo. Atmosfera din jurul acestui proiect este una cinematică, inconjurată de mister și puternic influențată de suprarealism, serialul Twin Peaks, nostalgie și emotie.

Shibaro este echipa care foloseste sfoara rosie ca instrument de creatie. Transforma o fosta metoda de tortura medievala in diferite manifestatii artistice ca performance, teatru, instalatie, dar o si foloseste ca inspiratie pentru pictura si fotografie. Prin reprezentatiile lor, urmaresc sa aiba un impact al tuturor simturilor asupra publicului si sa lase un semn de intrebare la final, dar si sa creeze compozitii artistice cu fiecare miscare si legatura pe care o realizeaza.

+SHE+ – Katerina Molotov album

Katerina Molotov este prietena mea imaginară de la 5 ani. Am creat-o atunci și am văzut-o până la 7 ani. Apoi am revăzut-o la 16 ani și avea aceeași vârstă cu a mea. În 2013 am aflat cum o cheamă, iar în 2016 mi-a apărut la un festival printre copaci. În toamna anului 2021 am început s-o revăd pe străzile din jurul casei mele și a început să mă viziteze în vise. Avea picioare de păsări în păr. Acestea ar simboliza trecerea dintre lumi. Eu cred că ea are un fel de chei pe care le poate folosi pentru a calatori în timp și între lumi.

Acest proiect ,,+SHE+” a început la 5 ani. Atunci am început să îi compun cântece și poezii Katerinei. Acest al doilea album este motivul pentru care m-am apucat de compus muzică. Aceste nouă cântece sunt despre Katerina, relația noastră și gândurile pe care le-am împărtășit. +SHE+ a început cu Katerina Molotov. +SHE+ este Katerina Molotov. Eu sunt Corina Sucarov.”
Fiecare album +SHE+ are o entitate proprie. Sună, arată și se simt diferit. Albumele nu pot fi cântate împreună.

Albumul este inspirat din copilărie și din viața pe care am trăit-o până în acest moment. Look-ul abordat este unul care reflectă personaje pe care le-am văzut în familie + ceea ce am trăit ulterior într-o luptă continuă pentru supraviețuire.

Acest album este dark, depresiv, profund, sexual și dansant.
Dark-wave & post-punk.
19:00 – open doors
20:00 – starting show

45 lei – la intrare

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This