fbpx

SHOW NOU – stand-up comedy Costel [TiMAF 2020]

SHOW NOU – stand-up comedy Costel [TiMAF 2020]

Chef de râs aveți? Sperăm că întotdeauna și la orice oră, dar mai ales în data de 5 octombrie, când Costel vine la Cluj cu spectacol nou-nouț de stand-up comedy. Rămâne de văzut cât e de râs și cât de plâns, cert este că se anunță o seară pe cinste.
____
Despre COSTEL
Costel face stand-up comedy de 15 ani alături de colegii săi Teo și Vio, fiind unul dintre cei mai populari comedianți români. Este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică, fiind prezent atât la show-urile de stand-up și improvizație din Club 99, cât și în piese de teatru și filme precum “Amintiri din epoca de aur”, “4 luni, 3 săptămâni și 2 două zile” sau “WebSiteStory”, la Pro TV, în seria “Ai Noștri” și ”Triplu sec”.
Mai face și improvizație, teatru, film, clipuri, a făcut parte din echipa SRC (Servciul Român de Comedie), este vocea lui Kermit și a agentului special OSO, dar pasiunea lui rămâne stand-up comedy-ul.
____
ÎN DESCHIDERE – Raul Gheba
Raul Gheba e comedian, copywriter și alte cuvinte care s-ar putea să-i pună în dificultate pe bunicii noștri. Are o carieră de 10 ani în stand-up comedy, în care a reușit să câștige primul festival de stand-up din România, să ajungă în finala ”Românii au Talent” și să urce pe scena Sălii Palatului. Când nu e comediant face sketch-uri și content de umor pe internet pe canalul @Sector7tv, unde vă puteți hilizi la cele mai faine virale. Când nu e nici asta, Raul e copywriter la MAINSTAGE THE AGENCY și Sector 7.
____
INFORMAȚII DESPRE PARTICIPARE
Bilete la acest eveniment pot fi achiziționate online de aici.
______________
MĂSURI DE SIGURANȚĂ
Purtarea măştii de protecţie, folosirea dezinfectantelor de la intrarea în spațiul delimitat și respectarea distanței de 2 m între participanți vor fi obligatorii la toate evenimentele organizate în cadrul TiMAF din acest an. În momentul sosirii la eveniment, participanţilor li se va lua, în mod obligatoriu, temperatura corporală. Persoanele care vor avea temperatură mai mare de 37,3°C sau care vor prezenta simptome de infecție respiratorie (tuse, rinoree), cât și cele care vor refuza să le fie verificată temperatura nu vor putea participa la evenimentul dorit.
Proiect realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca și Visit Cluj.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This