Simfonia iubirii | Concert simfonic despre trăiri și emoții

Simfonia iubirii | Concert simfonic despre trăiri și emoții

?? Simfonia iubirii, un concert simfonic despre trăiri și emoții. Cu psihologul Daniel David, Vladimir Agachi și Young Famous Orchestra

Bilete online [aici] și la casieria cinematografului Florin Piersic.

——
Știm ce faci în 7 noiembrie! ? Toamna aceasta, Young Famous Orchestrarevine pe scenă cu un concept 100% clujean, adus în fața publicului pentru prima dată în 2015, care îmbină dezvoltarea personală cu muzica unei orchestre.

Dirijorul Vladimir Agachi și tinerii artiști ai orchestrei îl vor avea ca invitat special pe Daniel David, cel mai citat și apreciat psiholog român în literatura științifică de specialitate.

Într-o lume în care viața e trăită într-un ritm alert și digitalizat, este important să ne analizăm emoțiile și să înțelegem mecanismele care le pun în funcțiune. Prin intermediul muzicii simfonice, îți lansăm provocarea de a porni într-o călătorie emoționantă și de a explora o multitudine de emoții preponderent pozitive, sănătoase. ? Trăirile vor fi ancorate în realitatea fiecăruia prin exemple cotidiene de către psihologul Daniel David – pentru că înțelegerea cognițiilor duce la acceptarea emoțiilor și iubirea a ceea ce trăim în prezent.

Psihologul Daniel David, considerat unul dintre cei mai influenţi psihologi români, este profesor de Ştiinţe cognitive clinice la Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, director fondator al Departamentului de Psihologie Clinică şi Psihoterapie de la UBB, adjunct professor la Mount Sinai
School of Medicine, New-York, SUA, şi director pentru cercetare al prestigiosului institut Albert Ellis Institute, New York, SUA. În anul 2015, Daniel David a publicat și lucrarea monografică „Psihologia poporului român. Profilul psihologic al românilor”. Este directorul fondator al Clinicii Universitare de Psihologie „Babeş Bolyai – PsyTech” şi preşedintele fondator al Asociaţiei de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale din România. Ca practician, este psiholog principal în psihologie clinică şi psihoterapie acreditat de Colegiul Psihologilor din România şi supervizor în psihoterapie acreditat de Albert Ellis Institute (diplomate) şi de Academy of Cognitive Therapy (diplomate) din SUA.

După cum ne-am obișnuit, orchestra va fi dirijată de bagheta clujeanului Vladimir Agachi, unul dintre cei mai tineri și activi dirijori români și fondatorul orchestrei în anul 2015. Apariţiile sale sunt caracterizate de o deschidere specială către public: caracterul formal şi preponderent sobru al concertelor de muzică clasică este înlocuit de interacțiune autentică, de un dialog concret și dinamic cu spectatorii şi de o interpretare „hazlie” a partiturilor pe care le dirijează. Formarea sa muzicală este marcată de perfecționarea la Staatsoper Berlin sub îndrumarea unuia dintre marii dirjori ai lumii: Daniel Barenboim.

Orchestra este extrem de activă pe scena socială clujeană – în al treilea an de parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca, începând cu Zilele Clujului și terminând cu concerte inedite în tramvai, în centre comerciale, cu orchestre de închiriat, scopul principal al orchestrei este creșterea nivelului de conștientizare a muzicii clasice și oferirea unui suport pentru educarea civică și dezvoltarea personală prin muzică a clujenilor. Concertele orchestrei au adus în sală aproximativ 13 000 de persoane.

? Ne vedem la concert!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This