SlanăFest 2018 @ Expo Transilvania | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

SlanăFest 2018 @ Expo Transilvania

16 February, 2018, 9:00 am - 18 February, 2018, 9:00 pm

Evenimentul este conceput pentru a aduce un omagiu acestui aliment de bază a țăranilor din Transilvania, ignorat pe nedrept în ultima perioadă, dar readus mai recent pe mesele noastre chiar de nutriționiști renumiți, recunoscându-i meritele atât în menținerea imunității organismului, cât și în alimentația echilibrată în timpul iernii.

SlanăFest este organizat de obicei într-un weekend din perioada fărșangului (înainte de post), având în componența sa un târg al producătorilor locali cu produse de carmangerie tradițională dar și alte alimente neperisabile, și un concurs al slțninelor aduse de către expozanți sau de către persoane fizice cu gospodărie familiară proprie.

TARGUL PRODUSELOR TRADITIONALE: Pentru a expune marfa spre comercializare, producătorii trebuie să dețină toate actele și avizele aferente, impuse de legislația în vigoare.

CONCURSUL SLĂNINELOR: Pentru a participa la jurizarea slăninelor și cârnaților ajunge doar semnarea unei declarații la fața locului privind condițiile corespunzătoare în care s-a confecționat produsul. Este necesară prezentarea unei bucăți de cca. 1 kilogram de produs pentru fiecare categorie în parte.

TOMBOLĂ: Pentru a participa la extragerea la sorț a Tombolei SlanăFest, este necesar achiziționarea unei sau mai multor tombole la fața locului.

FORMULAR DE INSCRIERE PENTRU EXPOZANTI SI CONCURENTI PROFESIONISTI SAU AMATORI: slanafest.ro

Detalii

Start:
16 February, 2018, 9:00 am
End:
18 February, 2018, 9:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/159333368048041

Locație

EXPO Transilvania
Str. Aurel Vlaicu FN
Cluj-Napoca, 400690 Romania
+ Google Map
Phone:
0264.419.088
Website:
http://expo-transilvania.ro/

Organizator

SlanăFest

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.