Smells like a chill soirée x Absolem [DJ set]

Smells like a chill soirée x Absolem [DJ set]

soirée /ˈswɑːreɪ/
substantiv, fr
o petrecere de seară sau o adunare, pentru conversație sau muzică
Duminică, 8 mai, încheiem seria Smells like The French New Wave, organizată în parteneriat cu Institutul Francez din România la Cluj-Napoca, cu proiecția filmului cult Pierrot le fou / Pierrot nebunul, urmată de un DJ set cu duo-ul francez Absolem la ARTA Café.
🇫🇷📽️18:00 – 𝗣𝗶𝗲𝗿𝗿𝗼𝘁 𝗹𝗲 𝗳𝗼𝘂 / 𝗣𝗶𝗲𝗿𝗿𝗼𝘁 𝗻𝗲𝗯𝘂𝗻𝘂𝗹 [𝗦𝗺𝗲𝗹𝗹𝘀 𝗹𝗶𝗸𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗙𝗿𝗲𝗻𝗰𝗵 𝗡𝗲𝘄 𝗪𝗮𝘃𝗲]
r: Jean-Luc Godard | 1965
Nemulțumit de căsnicie și de viață, Ferdinand (Jean-Paul Belmondo) pleacă la drum cu dădaca, fosta lui iubită, Marianne Renoir (Anna Karina), și lasă în urmă lumea burgheză. Totuși, aceasta nu este o călătorie normală: lungmetrajul lui Jean-Luc Godard este o combinație elegantă de satiră anticonsumeristă, critică politică curentă și estetică de benzi desenate, precum și o poveste violentă, în zig-zag, despre, așa cum i-a numit Godard, „ultimul cuplu romantic”. Pierrot le fou este unul dintre momentele de vârf ale Noului Val Francez și a fost ultima distracție a lui Godard înainte de a se adânci din ce în ce mai mult în cinematografia radicală. (Criterion)
🎟️Bilete film: www.cinema-arta.ro
🇫🇷🎵20:00 – 𝗔𝗯𝘀𝗼𝗹𝗲𝗺 [𝗗𝗝 𝘀𝗲𝘁] 𝗔𝗥𝗧𝗔 𝗖𝗮𝗳𝗲́
Absolem este un duo francez alcătuit de Kévin și Yanis, 2 studenți francezi, parte din familia Vitamine care a revitalizat viața de noapte a Clujului. Pe lângă rezidența la petrecerile Vitamine, ei au și un proiect propriu numit Mashall’house prin care promovează un stil electro-oriental influențat de originea lor orientală. Stilul lor eclectic este un melange de disco, acid, new beat și techno, codimentate cu influențe orientale.

À plus tard!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This