Loading Evenimente

« All Evenimente

Smida Jazz Festival 2021

19 August, 2:00 pm - 22 August, 2:00 pm

Smida Jazz 2021

Dragi smidieni,
Facem tot posibilul să ne (re)vedem în număr cât mai mare la cea de-a 5-a ediție Smida Jazz Festival, între 19 și 21 august 2021!
🌲 Pe parcursul a 3 zile, joi, vineri și sâmbătă, vă invităm să petreceți o vacanță în Apuseni, în care vă veți putea bucura de muzica avangardistă a grupurilor de jazz locale și internaționale și de natura extraordinară din Parcul Natural.

🎺 Cu toții ne dorim să ne vedem din nou așa cum ne-am obișnuit, însă există în continuare un număr de necunoscute despre organizarea evenimentelor, pe care le vom afla pe parcurs și în funcție de care vom adapta numărul limită de bilete, zonele de activități și condițiile necesare pentru ca toată lumea să se bucure de festival în siguranță.

🎷 Condițiile de camping, food court, parcare și mijloacele de transport în comun pentru deplasarea înspre și dinspre Smida depind foarte mult de restricțiile și măsurile de siguranță care vor fi impuse pentru vara lui 2021 și vă vom spune despre fiecare decizie pe care o luăm pe canelele noastre și pe smidajazz.ro.

Sperăm să ne (re)vedem, iar până atunci vă invităm să urmăriți aftermovie-ul ediției din 2019:

Stați pe aproape pentru artiștii ediției și alte noutăți! We will be #exploringsounds again!
P.S.: Smida Jazz este un festival kid-friendly și pet-friendly.

Details

Start:
19 August, 2:00 pm
End:
22 August, 2:00 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/977840412579343

Locație

Smida Jazz Festival
Smida
Smida, 407082 Romania

Organizator

Smida Jazz Festival

Evenimente viitoare

Share This