Smida Jazz Festival 2021

Smida Jazz Festival 2021

Smida Jazz Festival 2021

Dragi smidieni,
🌲 Anul acesta, ne (re)vedem pentru cea de-a 5-a ediție Smida Jazz Festival, pe 20 și 21 august 2021.

🎟️ Bilete Early(ish) Bird pentru festival, festival & camping sau camper area sunt disponibile și pot fi achiziționate de aici.

🎺 Pe parcursul a 2 zile și 2 nopți, vineri și sâmbătă, vă invităm să petreceți o vacanță în munți, în care vă veți putea bucura de abordările curajoase în muzică ale grupurilor de jazz locale și internaționale și de natura sălbatică din Parcul Natural Apuseni.

🎷 De ce două zile și două nopți, și nu trei, ca în povești? Pentru că anul acesta poveștile se rescriu, iar personajul principal este siguranța. Un village break în sălbăticia munților și a jazzului. Libertatea de a explora. Explorarea libertății. Două zile, ca în noile povești, care se scriu în timp ce le trăim. Două zile ne oferă condițiile necesare pentru ca mai mulți dintre voi să se bucure de o experiență construită cât mai aproape de formatul pe care îl știți.

Vă așteptăm începând de vineri, 20 august, ora 10 AM, până duminică, 22 august, ora 10 AM.
Urmăriți mai multe detalii despre camping, food court, parcare și mijloacele de transport în comun pentru deplasarea înspre și dinspre Smida pe canalele noastre și pe smidajazz.ro.

❗ Condiții de acces, pe scurt (informațiile complete despre acces vor fi publicate mâine, 17 iunie, ora 11 AM, pe www.smidajazz.ro):
Participarea la #smidajazz2021 va fi posibilă numai (și numai) pe bază de:
• adeverință de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare în cazul abonamentelor și biletelor de o zi
• rezultat negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore în cazul abonamentelor și biletelor de o zi
• rezultat negativ al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore în cazul biletelor de o zi
❗ Copiii cu vârste până în 14 ani, pe baza unui act doveditor, beneficiază de intrare liberă în festival și camping. Minorii nu trebuie să prezinte dovezi medicale necesare participării la eveniment
Sperăm să ne (re)vedem, iar până atunci vă invităm să urmăriți aftermovie-ul ediției din 2019:

Stați pe aproape pentru artiștii ediției și alte noutăți! We will be #ExploringSoundsandNature again!
P.S.: Smida Jazz este un festival kid-friendly și pet-friendly.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Egregori

Share This