fbpx

Snatch | Portret Guy Ritchie – Cinemateca TIFF

Snatch | Portret Guy Ritchie – Cinemateca TIFF

„Portret de regizor: Guy Ritchie” este seara specială pe care Cinemateca TIFF o dedică unuia dintre cei mai nonconformiști regizori britanici din ultimele decenii. E momentul perfect să revedeți pe marele ecran Snatch/Unde dai și unde crapă, unul dintre cele mai apreciate filme ale sale. Cu review-uri foarte diferite, criticii au fost de acord măcar asupra unui aspect legat de film: e nevoie de cel puțin 3-4 vizionări pentru a înțelege toate laturile complicatei intrigi.

Promotori de box fără scrupule, pariori violenți, un gangster rus, tâlhari amatori incompetenți și presupuși bijutieri evrei se luptă pentru a da de urma unui diamant de 86 de carate, furat de Franky Four-Fingers într-un jaf comis in Anvers. Cum e de așteptat, lucrurile o iau razna rapid și e aproape imposibil de ghicit cine va sfârși cu prețiosul trofeu.

„Snatch” a fost un succes de casă impresionant, cu încasări globale de peste 100 de milioane de dolari. Cu un buget de producție limitat la doar 10 milioane de dolari, Guy Ritchie a reușit să aducă în distribuție actori celebri precum Brad Pitt, Dennis Farina și Benicio Del Toro. Lor li s-au alăturat britanicii Jason Statham, Vinnie Jones și Jason Flemyng, actori lansați practic de filmele lui Ritchie.

Bilete online aici https://bit.ly/2QOpyBS sau la casieria cinema Victoria.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This