Social Media Espresso: The Next Big Thing in Social Media

Social Media Espresso: The Next Big Thing in Social Media

Stories, TikTok, Instagram, Vlogging, Podcasts, Messaging. Sunt cuvinte-cheie in social media astazi, pe care orice om din marcom si orice creator de continut trebuie sa le cunoasca.

Cele mai noi tendinte in social media sunt discutate la Social Media Espresso: ”The Next Big Thing in Social Media”, pe 6 iunie, de la 13.00 la 15.00, in spatiul VIP Lounge by Nespresso, din cadrul TIFF 2019 (Piata Unirii 1).

VORBITORI
▶︎ Cristian Manafu, Social Media Consultant
▶︎ Robert Katai, Content Strategist
▶︎ Ana Morodan, Online Entrepreneur

MODERATOR
▶︎ Oana Huja, Copywriter & Socia Media Aficionado

CONCEPT
Social Media Espresso este un seminar de comunicare online, ce ofera in doze mici si tari un set de cunostinte noi dn mediul digital. Tema acestui eveniment este „The Next Big Thing in Social Media”.

Intalnirea isi propune sa abordeze oportunitatile de promovare actuale si sa ofere participantilor idei proaspete pentru strategiile lor in Social Media, folosind tactici dovedite.

Evenimentul este un bun indrumator pentru cei care doresc sa se perfectioneze si sa foloseasca in mod avantajos noile concepte din social media.

Participantii vor descoperi cum pot folosi platformele noi, integrandu-le in strategia de comunicare, cum sa creeze si sa aplice tactici online de succes, dar si cum sa construiasca si sa mentina reputatia unui brand pe canalele online.

Seminarul „The Next Big Thing in Social Media” este adresat oamenilor de comunicare si marketing din companii si agentii de PR si advertising, dar si creatorilor de continut, care doresc sa fie la curent cu cele mai noi tendinte din new media si sa afle cum pot folosi instrumentele online in promovarea si strategia propriilor companii sau branduri.

Participarea este gratuita, fiind deschisa tuturor participantilor la TIFF 2019 si unui numar restrans de specialisti marcom din comunitatea clujeana, care pot solicita o invitatie aici.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This