Someș Delivery 2022

Someș Delivery 2022

Someș Delivery 2022

𝗦𝗮𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗮𝘁𝗲! 𝗜̂𝗻 𝟰 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟮, 𝗻𝗲 𝗶̂𝗻𝘁𝗮̂𝗹𝗻𝗶𝗺 𝗹𝗮 𝗦𝗼𝗺𝗲𝘀̦ 𝗗𝗲𝗹𝗶𝘃𝗲𝗿𝘆 𝗔𝗽𝗮𝗵𝗶𝗱𝗮 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮 𝗻𝗲 𝗯𝘂𝗰𝘂𝗿𝗮 𝗱𝗲 𝗼 𝘇𝗶 𝗶̂𝗻𝘁𝗿𝗲𝗮𝗴𝗮̆ 𝗽𝗲𝘁𝗿𝗲𝗰𝘂𝘁𝗮̆ 𝗶̂𝗺𝗽𝗿𝗲𝘂𝗻𝗮̆, 𝗰𝘂 𝗲𝘃𝗲𝗻𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲 𝘀̦𝗶 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶 𝗰𝘂 𝘀̦𝗶 𝗱𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗦𝗼𝗺𝗲𝘀̦!

Cu acest eveniment ajungem în cea de-a treia localitate din zona metropolitană a Clujului, după Cluj și Florești, și marcăm astfel finalul Campaniei Someșul Culoar Verde – Albastru, demarată anul trecut.

În procesul de organizare, odată ajunși aici, am descoperit oportunitățile și potențialul acestei localități și ce o face într-adevăr deosebită: producătorii locali. Pe ei și pe produsele lor vom pune accentul la această ediție Someș Delivery și îi aducem, astfel, în prim-plan, printr-un târg de producători locali, organizat de ROA Cluj în colaborare cu Primăria Comunei Apahida, pe malul Someșului, unde ne vom bucura împreună de produsele lor și vom testa o zonă puțin frecventată a culoarului Someșului preț de o zi.

Pe lângă târgul de producători locali apahideni, vom activa malul Someșului cu o serie de evenimente pentru cei mici și cei mari, dezbateri, ateliere, intervenții, instalații, și vom avea, desigur, activități pe apă!

Un eveniment pet-friendly, nature-friendly, river-friendly.

Programul în curând!

***

Pentru cei care nu au fost alături de noi la edițiile din Cluj sau Florești, Someș Delivery este un proiect independent, ajuns deja la cea de-a 7-a ediție, care provoacă și testează ideile comunității pentru integrarea Someșului în viața orașului.

Ce facem noi? Animăm segmentul de râu ales cu evenimente gândite și calibrate special pentru spațiul respectiv, încercând să apropiem localnicii de el. Avem o atenție sporită pentru mediu, informăm și ne informăm despre flora și fauna zonei, protejăm locul în care ne desfășurăm și vă încurajăm să faceți la fel. An de an aducem la un loc arhitecți, artiști, iubitori de natură și mai ales localnici din zonele vizate la un loc. Pentru prima oară nu ne limităm doar la Someșul din oraș, ci prin Campania Someșul Culoar Verde-Albastru am dus ideile voastre în amonte, în Florești, iar acum le ducem în aval, în Apahida.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This