Spectacol de improvizație ImproVshow Silver | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Spectacol de improvizație ImproVshow Silver

20 June, 2018, 8:00 pm - 10:00 pm

E comod să fii Spectator!
Actorii trupei Silver te pun, însă, la treabă. Vino la improVshow: fii actor, regizor și dramaturg împreună cu ei.

Silver este o trupă de teatru de improvizație formată din 9 studenți ai Facultății de Teatru și Televiziune din Cluj, anul III. O gașcă de băieți energici, efervescenți, mânați de o poftă nebună pentru imprevizibil, spontan, nebunul moment al prezentului.

”Activitatea trupei a pornit de la inițiativa de a juca și în afara granițelor școlii, cu o formă de teatru care ne cere disponibilitatea de a ne juca, de a ne lăsa pradă spontaneității și neașteptatului. În schimb, am fost bombardați cu adrenalină și energie, și, implicit, participarea activă a spectatorilor, care, cu o pornire nemiloasă, nu ezită nici o clipă să ne propună o nouă temă de improvizație pentru a vedea cum o scoatem la capăt”.

În teatrul de improvizație spectacolul se naște pe loc în fața spectatorului, și, în mod obligatoriu, actorul interacționează constant cu publicul. Mai exact, spectacolul ia viață în jocuri de improvizație a căror temă este mereu dată de către spectatori, acești “regizori” fără voie dar cu poftă de joc și joacă fără de care show-ul nu poate începe, nu poate continua, nu se poate încheia!

Lecția cea mai importantă a Improvizației este că totul se întâmplă acum, în fața mea, în relație cu omul sau oamenii din fața mea, trecutul a fost, viitorul are să vină, prezentul e locul de întâlnire al celor două și singurul element viu, valabil, care ne interesează.

Bilete: 20 lei – la casieria Cinema Victoria

Detalii

Dată:
20 June, 2018
Program:
8:00 pm - 10:00 pm
Eveniment Category:
Tag:
,
RSVP
https://www.facebook.com/events/379718999203951/

Locație

Cinema Victoria
Bulevardul Eroilor 51
Cluj-Napoca, 400129 Romania

Organizator

Cinema Victoria

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.