Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Spectacol de teatru: “Așteptându-l pe Godot”

12 December, 2018, 8:00 pm - 9:30 pm

Vă invităm cu mic cu mare, miercuri în data de 12.12., ora 20:00 la Urania Palace la un spectacol de teatru absurd marca Imago, adaptare după piesa omonimă a lui Samuel Beckett “Așteptându-l pe Godot”.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

“Există schimbare, sau doar ne învârtim în jurul cozii? O luăm de la capăt pentru că nu avem de ales, sau poate chiar sperăm că de această dată ceva va fi diferit? Ne aparține această speranță în mod autentic, sau este doar parte inerentă a ciclului vieții? Absurd? Monoton? Lipsit de sens? Universal valabil? Suntem legați? Să mai îndrăznim să râdem? Merită să așteptăm? Și dacă da, atunci ce să facem să ne treacă timpul?
Două personaje înfruntă existența în toată absurditatea ei omniprezentă și ne invită și pe noi să facem același lucru. Măcar să ne mai treacă de urât. Plictisitor? Atunci, să plecăm! Păi…nu putem. Păi…de ce? Îl așteptăm pe Godot…ahhh adevărat. Noroc că spectacolul se termină! Dar mâine? Mâine o luăm de la capăt? ”

Teatrul Liber Imago este o trupă de teatru de amatori, activă din 1998 și aferentă la ora actuală Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca. Elementele constante ale producțiilor Teatrului Liber Imago sunt auto-ironia, contra-punctul, simplitatea, absurdul, suprarealismul și joaca până la uitarea de sine.

Distribuția:
Vladimir – Maria-Alexandra Rădulescu
Estragon – Mădălin Balint
Pozzo – Robert Sergiu Pop
Lucky – Rareș Ionel Tămaș
Băiatul – Paul Alexandru Bunică
Secretara – Anca Brășfălean
și cu Antonia Cristina Dandoș
Regia: Tudor Gliga

Details

Date:
12 December, 2018
Time:
8:00 pm - 9:30 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/203587983850424/

Locație

Urania Palace
str. Horea nr. 4
Cluj-Napoca, 400038 Romania
+ Google Map

Organizator

Urania Palace
Share This