Spectacol folcloric „Tradiții clujene de Dragobete” | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Spectacol folcloric „Tradiții clujene de Dragobete”

20 February, 6:00 pm - 8:30 pm

Cele mai frumoase cântece de dragoste din folclorul românesc vor răsuna joi, 20 februarie 2020, de la ora 18:00, pe scena Casei de Cultură Studenților „Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca, în cadrul spectacolului extraordinar „Tradiții clujene de Dragobete”.

Evenimentul, organizat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, manager Adriana Irimieș, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, aduce în fața publicului clujean tineri interpreți din zona Transilvaniei și nu numai. Acompaniamentul va fi asigurat de Orchestra Profesionistă „Cununa Transilvană”, dirijor prof. Ovidiu Barteș.

Spectacolul va fi prezentat de Grigore Sâmboan.

Intrarea se va face pe bază de bilete, în valoare de 20 lei. Se pot procura de la casieria Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”, de luni până vineri, între orele 10:00 -18:00, și în magazinele partenere: Entertrix Platinia Shoping Center, (et. I), Librăriile Cărturești (Iulius Mall,Vivo, Platinia Shoping Center) și Info Point Carrefour Vivo. Disponibile și online: www.myticket.ro și www.entertix.ro.

Vă așteptăm cu drag!

Detalii

Dată:
20 February
Program:
6:00 pm - 8:30 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/533961490547212/

Locație

Casa de Cultură a Studenţilor
Piaţa Lucian Blaga 1-3
Cluj-Napoca, 400003 Romania
+ Google Map
Phone:
0264598024

Organizator

Traditii clujene

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.