Spectacol pentru copii - Poveste de Crăciun | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Spectacol pentru copii – Poveste de Crăciun

7 December, 2019, 11:00 am - 6:00 pm

„Poveste de Crăciun”, spectacolul dedicat sezonului de iarna este inspirat din nuvela “Colind de Crăciun”, de Charles Dickens, adaptată pentru toate vârstele. O poveste clasică, spusa cu umor și duioșie, pentru întreaga familie.

Povestea spune că în Ajunul Crăciunului, morocănoasă și zgârcita mătușă Matilda este vizitată de cei doi nepotei, Billy și Lilly, care vin să o invite la petrecerea de Crăciun, însă pentru ea Crăciunul este doar un moment în care trebuie să chelutiasca, așa că nu știe ce să mai facă să-i refuze pe cei doi copii. Chiar la miezul nopții, când mătușa adoarme pe șezlong în casa ei, la cumpăna dintre Ajun și prima zi de Crăciun, face o călătorie în vis, în trecut, când Crăciunul era o bucurie, și în viitor, când s-ar putea să nu fie ținută minte așa cum și-ar dori. Când se trezește, găsește o surpriză care îi va schimba părerea despre Crăciun, și acesta redevine o sărbătoare a bucuriei și a generozității.

O poveste clasică, feerică, cu suflet, spusă cu umor și veselie, pentru întreaga familie, numai bună de vizionat în prag de sărbatori.

Detalii

Dată:
7 December, 2019
Program:
11:00 am - 6:00 pm
Eveniment Categories:
, ,
Eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/416881635648573/

Locație

Cinema Dacia
Str. Bucegi, nr. 11B
Cluj-Napoca,400001Romania
+ Google Map
Website:
facebook.com/CinemaDaciaCluj/

Organizator

Cinema Dacia Cluj

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.