Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Spectacolul interactiv „Ivan Turbincă” @ Teatru Puck

21 January, 2018, 11:00 am - 12:00 pm

Năzdrăvanul Ivan Turbincă din povestea lui Ion Creangă este eroul următoarei premiere a Teatrului de Păpuși „Puck”. Spectacolul cu același nume este interactiv, asezonat cu multă muzică, și are ca temă alegerile pe care le facem în fiecare zi și puterea lor de a ne schimba viața.

Spectatorii Teatrului „Puck”, mai mici sau mai mari, sunt așteptați duminică, 21 ianuarie, de la orele 11 și 12.30, la premiera spectacolului „Ivan Turbincă”, o adaptare scenică a poveștii omonime scrise de Ion Creangă.

Ideea realizării unui spectacol după această poveste a prins contur în mintea regizorului cu câțiva ani ani în urmă:

„A fost ca o provocare, am vrut să fac ceva. M-a atras tema din poveste, e un pic mai reală, despre viață și moarte, se pun niște întrebări existențiale”, declară Ion Iurcu, cel care semnează scenariul (alături de Oana Rogojină), scenografia și regia spectacolului. De asemenea, acesta este și actor în distribuție, alături de Ramona Atănăsoaie.

În această viziune regizorală, Ivan Turbincă e un om foarte bun la inimă, darnic, care face eforturi să trăiască după normele societății.

”E o poveste mai puțin mediatizată și cunoscută în rândul copiilor, tocmai pentru că are o temă destul de dură. Nu ar trebui să ne ferim să discutăm despre moarte, despre bine și rău, despre Diavol și alte personaje care apar în poveste. Este un
spectacol despre despre toate acestea, dar mai ales despre alegeri”, subliniază Iurcu.

Detalii

Dată:
21 January, 2018
Program:
11:00 am - 12:00 pm
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:

Locație

Teatrul de Păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca
Strada I. C. Brătianu, nr. 23
Cluj-Napoca,400079Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.