Loading Events

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Spectacolul „Rățușca cea urâtă” @ Teatrul „Puck”

5 Aprilie, 11:00 am - 12:15 pm

Detalii

Data:
5 Aprilie
Interval orar:
11:00 am - 12:15 pm
Events Categories:
,
Tag-uri:
RSVP:
https://www.facebook.com/events/552195938497728

Locație

Teatrul de Păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca
Strada I. C. Brătianu, nr. 23
Cluj-Napoca,
+ Google Map
Spectacolul „Rățușca cea urâtă” @ Teatrul „Puck”

În plină vacanță de Paște, vă propunem un spectacol plin de farmec și învățăminte. Vă așteptăm, așadar, joi, 5 martie, de la ora 11, la spectacolul „Rățușca cea urâtă”, după Hans Christian Andersen.

Este povestea emoționantă a puiului de lebădă rătăcit în cuibul unei rațe, primit cu ostilitate în ogradă și plecat în lume ca să își găsească rostul adevărat.
„Promisiunea mult aşteptată a metamorfozării se împlineşte sub taina iernii: în oglinda apelor de primăvară şi sub privirea semenilor săi, răţuşca cea urâtă îşi dezvăluie chipul şi adevărata sa natură. Lebăda cea tânără devine reprezentarea frumuseţii absolute, transfigurată de nobleţea suferinţei. Memoria penajului gri, memoria răţuştii urâte, e tributul plătit unui vis împlinit, care şi el pare la fel de trecător precum clipele de coşmar : Pe vremea când eram o răţuşcă urâtă nici în vis nu m-aş fi gândit la atâta fericire!”, explică Varga Ibolya, regizorul spectacolului.
Distribuția este alcătuită din Ramona Atănăsoaie, Frunzina Anghel / Angelica pamfilie, Andreea Bolovan, Ionuț Constantinescu, Adina Ungur, Călin Mureșan și Andra Ștefan.

Vârsta minimă recomandată este de patru ani.
#ratuscaceaurata
#hailapuck
#5martielapuck

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz