fbpx
Sports Festival 2022

Sports Festival 2022

Sports Festival 2022

SPORTS FESTIVAL REVINE ÎN 2022 cu Simona Halep, Gheorghe Hagi, Horia Tecău și Adrian Mutu!

9-12 iunie 2022 înseamnă 4 zile de spectacol dedicate sportului și două meciuri demonstrative unice.

𝟏𝟎 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 – DEMONSTRATIVUL DE TENIS AL ANULUI, ÎN ROMÂNIA: HORIA TECĂU și SIMONA HALEP într-un super meci la SPORTS FESTIVAL!
Meciul de la BT Arena marchează retragerea din competiția oficială a unui sportiv excepțional cu o carieră impresionantă – Horia Tecău!
𝟏𝟏 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 – ADRIAN MUTU va avea meciul de retragere din cariera de jucător la SPORTS FESTIVAL 2022! Va fi un meci de nota 10 pentru numărul 10:

𝐓𝐞𝐚𝐦 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐯𝐬. 𝐖𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐒𝐭𝐚𝐫𝐬

Golgheterii all-time ai Naționalei României – Gheorghe Hagi și Adrian Mutu joacă împreună pentru TEAM ROMANIA. Il Fenomeno a invitat să-i fie alături pe Cluj Arena colegi de la Națională, dar și de la echipele de club la care a evoluat de-a lungul carierei, titani ai fotbalului internațional care vor forma echipa WORLD STARS.

#KeepPlaying #AdrianMutu #Hagi #SimonaHalep #HoriaTecau #SportsFestival2022

Biletele și voucherele pentru ediția 2020 rămân valabile pentru ediția 2022. Toți posesorii de bilete și vouchere vor fi contactați de partenerul de ticketing, Entertix, înainte de punerea în vânzare a biletelor oficiale, pentru actualizarea locului în funcție de condițiile impuse de pandemie din acel moment.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This