Stand-up cu Radu Isac & Friends

Stand-up cu Radu Isac & Friends

Alsdair Beckett e un comedian legendar, atât de legendar că sunt foarte puține dovezi istorice că el există. Dar el există. Comedianul Leicester Mercury al anului 2017, Alasdair este scriitor de comedie și sketch la BBC radio, susținând spectacole de stand up în UK, la Glastonbury, Citadel Fest, Udderbelly Southbank și Edinburgh Fringe. Știe multe despre magicienii din secolul 19, iar din acest motiv, de multe ori, turiștii vor să facă o fotografie cu el.

După cum se vede în „8 Out of 10 Cats Does Countdown”, „Bobby and Harriet Get Married”, „Comedy Central at The Comedy Store & Roast Battle”, Kemsley este „un comedian excentric, fermecător, la începutul carierei sale de televiziune” (Radio Times).

Barry Ferns scrie și face comedie de când avea 11 ani. Primul lui spectacol important a fost la 17 ani, atunci când a câștigat competiția de la Glastonbury Festival Comedy și a ajuns în finala „So you think you’re funny”. A fost numit „talentat din greu” de către Bristol’s Venue Magazine, iar Matt Lucas i-a catalogat numărul drept cel mai bun pe care l-a văzut până atunci.

A renunțat la stand up pentru 52 de ani canini. În tot acest timp, a scris Sketch Comedy pentru BBC Radio 1, BBC Radio 4 și E4. În martie 2008 a început să scrie, să producă și să regizeze o serie de 12 scurtmetraje de comedie.

Radu Isac a fost un comedian profesionist în România timp de 9 ani. În 2015 s-a mutat în Londra, iar în 2017 a ajuns în finala competiției English Comedian of the Year. Un an mai târziu, în 2018, a apărut în The Guardian, The BBC și Vremea Noua de Vaslui.

Detalii despre bilete în curând!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This