Stand-up Comedy cu Mane, Gherghe, Cîrje și Sasha Ciobanu

Stand-up Comedy cu Mane, Gherghe, Cîrje și Sasha Ciobanu

omedia se mută la Cluj!
🛣 Gabriel Gherghe, Mane Voicu, Sasha Ciobanu și CRJE ajung la Cluj-Napoca și băieții sunt puși pe fapte amuzante!
😻 Adună gașca și bucurați-vă de un stand-up comedy de calitate sub cerul liber! ☀️
📆 Luni, 24 August
⏰ 21:00
📍 L’Autre Café
🎟️ Bilete: https://bit.ly/3fKRCPJ
📣 Informații importante:
⚠️ Spațiul va fi special amenajat pentru a putea susține spectacolul în conformitate cu noile măsuri pentru desfășurarea evenimentelor, însă fără a uita de confortul spectatorilor. Dorim sa va oferim cateva ore fără griji, în care sa va simtiti în siguranța si sa va distrați alături de cei dragi – ca in vremurile bune.
Cu 24h înainte de eveniment, fiecare spectator va fi informat – pe adresa de e-mail precizată la achiziționarea biletelor – cu privire la modalitatea în care se face accesul și măsurile exacte pe care le-am luat în calitate de organizatori – printre care se numără termoscanarea, dezinfectarea spațiilor, asigurarea de dezinfectant pentru mâini la acces și în incinta evenimentului.
Va asigurăm că vom lua toate măsurile necesare pentru a organiza acest eveniment în condiții de siguranța și cu gândul constant de a asigura spectatorilor cele mai bune servicii și un spectacol de calitate.
Pentru orice informație, va stăm la dispoziție pe pagina de Facebook Sublime Romania sau la adresa [email protected]
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău.
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora in format digital.
Punem la dispoziție 2 bilete pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail [email protected]

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Egregori

Share This