Stand-up comedy cu Radu Isac, Ionut Rusu si Andrei Ciobanu

Stand-up comedy cu Radu Isac, Ionut Rusu si Andrei Ciobanu

FISC a ajuns la cea de-a 6 a ediție, a 6 a zi de festival aducându-i în fața voastră pe Alex MocanuRadu Isac și Andrei Ciobanu, autor al bestseller-ului “Suge-o Ramona” și realizator al matinalului Kiss Fm.

Deși s-a autointitulat „cel mai sărac comediant profesionist din circuitul britanic”, Radu Isac a co-fondat primul Festival de Comedie din Europa de Est și a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați comedianți din Londra, dar tot râsul românilor îi dă dependență.

Stand-up-ul din Suceava l-a facut și autor de bestseller, și comediant, si fie că vorbim de gluma cu starbucks care e preferata publicului, sau de zecile de spectacole, când auzim de Andrei Ciobanu auzim defapt umor de calitate, glume peste glume și o sală scuturată bine de aplauze.

După primul spectacol de improvizație pe neașteptate, și cu imaginea idolului Jim Carrey oriunde mergea, Ionuț Rusu s-a apucat de stand-up comedy și de atunci face haz de necaz pe scenă, dorindu-și doar să vadă publicul râzând.

Pachete spectacole disponibile aici și de aici îți iei bilete doar pentru acest spectacol.

Acest spectacol face parte din pachetul spectacole ce va putea fi achiziționat la prețul de 239 lei pentru categoria 1 și 189 lei pentru categoria 2.
Acest spectacol este adresat exclusiv persoanelor peste 18 ani.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This