Stand-up comedy: Costel - Undeva la Mijloc | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Stand-up comedy: Costel – Undeva la Mijloc

11 December, 2017, 8:00 pm - 9:30 pm

Unul dintre cei mai populari comedianți români, Costel este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică. Cu alte cuvinte, îl puteți urmări atât la show-urile de stand up și improvizație din Club 99 cât și în piese de teatru și filme precum “Amintiri din epoca de aur”, “4 luni, 3 săptămâni și 2 două zile” sau “WebSiteStory”.
Si, de curând la Pro TV în seria “Ai Noștri”

Face improvizație, teatru, film, clipuri, a făcut parte din echipa SRC (Servciul Roman de Comedie), este vocea lui Kermit și a agentului special OSO, dar pasiunea lui rămâne stand up comedy. Costel este din Bacău și n-are rost să aplaudați decât după ce ați auzit că spune asta pe scenă. Face stand up comedy de mai bine de un deceniu alături de colegii săi Teo si Vio

Despre noul lui SPECIAL de stand up comedy – “Undeva la Mijloc“, Costel vă spune că: ”este un show de stand up comedy conceput în apropierea vârstei mijlocii, Doamne ajută!
și e foarte personal. Printre multele subiecte abordate, voi vorbi despre viața de familie și cum nu vreau să fiu un influencer sau endorser, dacă îmi permiteți să nu știu ce înseamnă asta. Toate împachetate în stilul meu propriu, sincer și naiv. Vă aștept să ne simțim bine împreună! ”

Biletele sunt puse in vanzare la sediul Omnipass de luni-vineri intre orele 11.00-19.00
Telefon contact 0773 306 094
Bilete sunt in vanzare si online pe biletmaster.ro

Detalii

Dată:
11 December, 2017
Program:
8:00 pm - 9:30 pm
Eveniment Category:
Tag:
,
RSVP
https://www.facebook.com/events/335907683542455

Locație

Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, Cluj 400383 Romania
+ Google Map

Organizator

Artitude

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.