Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Start-Up Bridge comes to Cluj: cum se internaționalizează UiPath

4 March, 2019, 12:00 pm - 2:00 pm

Start-Up Bridge comes to Cluj – Meetup despre internaționalizare

Speakeri: Andrei Roth, Head of Cluj Campus UiPath, Dan Pitic, fondator Perpeetum si Claudiu Vrinceanu (co-fondator Start-Up Bridge)

Luni, 4 martie, orele 12.00-14.00. Înscrie-te aici: https://bit.ly/2UapR9g

Învață de la antreprenorii care s-au internaționalizat cu adevărat! Interacționează cu Andrei Roth, antreprenorul care coordoneaza biroul UiPath din Cluj Napoca. Cunoaște-l pe Dani Pitic, unul din liderii de business implicați în Romanian Business Leaders care s-a extins pe mai multe piețe externe.

Află de la Claudiu Vrînceanu viziunea și proiectului Start-Up Bridge și cum te poate ajuta să construiești un business global. El va prezenta, în premieră, studiul de internaționalizare Start-Up Bridge care identifică nevoile antreprenorilor români pentru a se internaționaliza și dezvolta pe piețe externe.

Studiu de caz în internaționalizare: Învață de la UiPath, primul “Unicorn” pornit din România, care a atras o nouă finanţare ce evaluează compania la 3 miliarde de dolari. Aceasta este cea mai mare evaluare înregistrată în istorie de o companie de IT lansată din România.

Află în premieră concluziile studiului de internaționalizare realizat de echipa Start-Up Bridge România, alături de GFK, despre exporturi și internaționalizare.

Participarea ta implică 1) confirmarea ta fermă (locurile sunt limitate) și 2. interesul tău pentru subiectul antreprenoriatului și al internaționalizării. Înscrie-te aici

Partenerii proiectului Start-Up Bridge România sunt eMag si DocProcess.

Locație: Cluj HUB, str. Ferdinand, nr. 22-26 (în magazinul Central, la etajul 3)

Details

Date:
4 March, 2019
Time:
12:00 pm - 2:00 pm

Locație

ClujHub
Ferdinand 22-26 (3rd Floor in CENTRAL Commercial Center)
Cluj-Napoca, 400110 Romania
+ Google Map
Share This