Strada Potaissa – Piața de flori altfel 2022

Strada Potaissa – Piața de flori altfel 2022

Se spune că e cea mai frumoasă stradă din țară atunci când e plină de culoare. 🌼 Noi te invităm să te convingi cu ochii tăi! Între 10 și 13 iunie, Strada Potaissa se umple de flori cu parfumuri delicate, pentru al șaselea an la rând.

Producători din întreaga țară vor fi prezenți în centrul Clujului cu flori colorate de sezon, arbuști, cactuși sau plante suculente. 🌺 Nu vor lipsi nici plantele aromatice, care aduc o savoare aparte în orice băutură ori preparat culinar. De asemenea, vei găsi pe strada Potaissa cele mai frumoase idei pentru amenajarea grădinii sau chiar a balconului.

Vino în al doilea weekend din iunie pe strada ta preferată să vezi, să înțelegi, să simți și să speri la transformare!

Proiectul, inspirat de seria de evenimente street delivery, vrea pună în valoare strada uitată de lângă zidul cetății, pentru a testa reacția publicului la diverse modalități de transformare a zonei, în speranța că într-o zi acest lucru se va întâmpla definitiv. 💐

Piața de flori altfel te așteaptă și cu workshop-uri despre sustenabilitate, cu acțiuni menite să aducă oamenii împreună, dar și cu muzică, voie bună și prieteni dornici să te revadă. Toată lumea are ceva de văzut pe Strada Potaissa.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This