Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Strada Potaissa – Piața de flori altfel

23 July, 10:00 am - 25 July, 10:00 pm

Strada Potaissa 2021

Cea mai frumoasă stradă din Cluj-Napoca revine la viață. În perioada 23-25 iulie Strada Potaissa se umple de culoare și parfum, la piața la flori altfel. 🌺

Producători din întreaga țară vor fi prezenți în centrul Clujului cu flori de sezon, arbuști, cactuși sau plante suculente. 🌼 Nu vor lipsi nici plantele aromatice, care aduc o savoare aparte preparatelor culinare. De asemenea, clujenii vor găsi pe strada Potaissa cele mai frumoase idei pentru amenajarea grădinii sau chiar a balconului, inclusiv mobilier special și produse ceramice.

Totodată, cu ajutorul Ambasadei Olandei, va avea loc și o serie de workshop-uri cu tema recuperării spațiilor urbane, dedicate arhitecților și peisagiștilor clujeni.

Proiectul, inspirat de seria de evenimente street delivery, vrea pună în valoare strada uitată de lângă zidul cetății, pentru a testa reacția publicului la diverse modalități de transformare a zonei, în speranța că într-o zi acest lucru se va întâmpla definitiv. 💐

💛 De la eveniment nu va lipsi nici celebra instalație Mi-e Dor de Tine, care va fi poziționată încă o dată deasupra intrării pe Strada Potaissa, dar tot aici va poposi încă o instalație surpriză.

Piața de flori altfel va funcționa după orarul 10-22, iar accesul la eveniment va fi permis tuturor celor vaccinați complet împotriva virusului SARS-COV 2 de cel puțin 10 zile ori tuturor celor care prezintă rezultatul negativ la un test de prezență COVID-19.

Details

Start:
23 July, 10:00 am
End:
25 July, 10:00 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/343117294049799/

Locație

Strada Potaissa
Strada Potaissa
Cluj-Napoca, Cluj 400090
Share This