Strada Potaissa 2021

Strada Potaissa – Piața de flori altfel

Strada Potaissa – Piața de flori altfel

Cea mai frumoasă stradă din Cluj-Napoca revine la viață. În perioada 23-25 iulie Strada Potaissa se umple de culoare și parfum, la piața la flori altfel. 🌺

Producători din întreaga țară vor fi prezenți în centrul Clujului cu flori de sezon, arbuști, cactuși sau plante suculente. 🌼 Nu vor lipsi nici plantele aromatice, care aduc o savoare aparte preparatelor culinare. De asemenea, clujenii vor găsi pe strada Potaissa cele mai frumoase idei pentru amenajarea grădinii sau chiar a balconului, inclusiv mobilier special și produse ceramice.

Totodată, cu ajutorul Ambasadei Olandei, va avea loc și o serie de workshop-uri cu tema recuperării spațiilor urbane, dedicate arhitecților și peisagiștilor clujeni.

Proiectul, inspirat de seria de evenimente street delivery, vrea pună în valoare strada uitată de lângă zidul cetății, pentru a testa reacția publicului la diverse modalități de transformare a zonei, în speranța că într-o zi acest lucru se va întâmpla definitiv. 💐

💛 De la eveniment nu va lipsi nici celebra instalație Mi-e Dor de Tine, care va fi poziționată încă o dată deasupra intrării pe Strada Potaissa, dar tot aici va poposi încă o instalație surpriză.

Piața de flori altfel va funcționa după orarul 10-22, iar accesul la eveniment va fi permis tuturor celor vaccinați complet împotriva virusului SARS-COV 2 de cel puțin 10 zile ori tuturor celor care prezintă rezultatul negativ la un test de prezență COVID-19.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This