Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Straini in noapte @ Cinematograful „Florin Piersic”

16 September, 7:00 pm - 9:00 pm

straini in noapte

Spectacolul “Straini in noapte” din data de 02.07.2021 se reprogrameaza pentru data de 16.09.2021. Biletele achizitionate raman valabile! Va multumim pentru intelegere!

Vă place Piersic? Atunci obligatoriu trebuie să vedeți piesa “Străini în Noapte”, un spectacol ce se clasează și în prezent pe primele poziții în topul preferințelor iubitorilor de teatru, o adevărată operă de artă regizată de marele maestru Radu Beligan.

În piesa “Străini în noapte”, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care după o noapte petrecută într-un bar este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă și tânără. Ea știe cine este el și tocmai de aceea și-a propus să-l însoțească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. Dar până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturisește mai întâi că este prostituată și îi cere bani, apoi că de fapt este reporter și că face cercetări pentru următorul articol, însă aceste întorsături de situație sunt menite să ne dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.

Vizionarea spectacolului este permisă numai cu purtărea măştii de protecţie. NU este nevoie de dovada scrisa a vaccinarii sau test negativ!

Details

Date:
16 September
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/299583621618614/

Locație

Cinema Florin Piersic
Piata Mihai Viteazu 11
Cluj-Napoca, 400151 Romania
Phone:
0264 433477
Share This