Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 December, 2018, 9:00 pm

Într-un muzeu ar fi ciudat să intri și să întrebi „Și…ce mai e nou?”, dar în Piața Muzeului din Cluj-Napoca e normal să îți dorești mai mult. Și asta îți vom și oferi, dacă tot a început sezonul sarbătorilor de iarnă.

Moș Crăciun aduce la Street FOOD Festival Christmas Goodies peste 12 food trucks cu preparate dintre cele mai gustoase, de te lingi pe degete, nu alta. Vom savura preparate cu specific asiatic, mexican, sandwich cu ciolan afumat și varză de la Stradale, confit de mangaliță de la Cimbru, pulled pork de la Meat Busters, supă de ardei copți de la Supă După și lista continuă, dar vă lăsăm pe voi să descoperiți celelalte bunătăți.

Încă un motiv de bucurie este că Moșului îi place vinul. Șșșș! Asta am aflat de la Doamna Crăciun. Astfel, la Street FOOD Festival Christmas Goodies, vom savura cel mai aromat vin fiert de la Rewine, în cele mai simpatice căni, pe care, surpriză, le poți lua acasă.

Și ce merge cel mai bine cu un vin fiert dacă nu o muzică bună? Moșul va scoate din tolbă, special pentru tine, colinde, funk și jazz, desigur, live.

La Gift Boutique-ul cu lucrușoare handmade, tu și Moșul veți găsi daruri prețioase făcute cu grijă și drag de mâinile iscusite alte artizanilor din Romania. Așa, nu mai aveți niciunul scuză că Moș Crăciun a uitat cadourile în Laponia.

Ca în fiecare an, Domnul Crăciun ne-a delegat pe noi, echipa Why Not Us, să îndeplinim dorințele copiilor minunați de la Centrul de zi Something New și ale unor familii nevoiașe din localitatea Meteș, județul Alba. Astfel, în cadrul campaniei Passport for a Dream, poți și tu să te înscrii la îndeplinit dorințe, aici.

Așadar, ne vedem cu toții la Street FOOD Festival Christmas Goodies, între 7 și 16 decembrie, în Piața Muzeului din Cluj-Napoca, unde, It’s the most wonderful wine of the year atunci când All I want for Christmas is. FOOD.

Details

Start:
7 December, 2018, 6:00 pm
End:
16 December, 2018, 9:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/1793051524151444/

Locație

Piata Muzeului
Piața Muzeului
Cluj-Napoca, Cluj 400019 Romania
+ Google Map

Organizator

Street Food Festival
Share This