Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Street FOOD Park Cluj-Napoca

3 July, 2020, 12:00 pm - 27 September, 2020, 10:00 pm

Street FOOD Park

Cluj, hai să salvăm vara! După o luuungă așteptare, a venit momentul să te invităm din nou să ieși din zona de confort culinar și să ai parte de o experiență fresh în aer liber.
Acum că s-a arătat și soarele și a promis să stea până la toamnă, ne vedem la o terasă? De exemplu la cea mai mare din oraș, frumoasă și aerisită, înconjurată de foodtruckuri, cu decor boem, hamace, bean bags și mese acoperite, photo corners, dj spot și muzică live, soare și răcoare, drink-uri și mâncare?

Pentru toate variantele de mai sus, te invităm la Club Transilvania, aproape de Someș, vis-a-vis de hypermarketul Cora, începând cu 3 iulie.

Te asigurăm că ne aliniem celor mai înalte standarde de igienă și respectăm măsurile de prevenție specifice stării de alertă. La fața locului și prin toate instrumentele noastre de comunicare, vom informa constant care sunt normele în vigoare și recomandările de bune practici pe care trebuie să le urmăm cu toții, ca să ne simțim safe și să zâmbim.

Hai să salvăm vara la Street FOOD Park. Din 3 iulie, în incinta clubului Transilvania. Intrarea e liberă și te așteptăm de marți până dumnică, între orele 12-22
Line-up culinar
– Arome
– Cimbru
– Famous Waffles
– Marty
– Mr Cannoli
– Olivo
– Pasta Truck
– Popcorn Truck
– Raclette Caravane
– Schnitzel on Wheels
– Stradale
– Tepaso
– The Wild Chef
– Treponti Pizza
– Tom Cooks

Regulament Street FOOD Park

Pentru că siguranța și prevenția sunt extrem de importante în această perioadă, împreună putem contribui la limitarea răspândirii COVID-19, respectând cu strictețe regulile de mai jos:
– Asumarea riscurilor ce revin în urma participării la Street FOOD Park se face de către toți tertii: participant, furnizor de servicii sau lucrător.
– Intrarea în perimetrul Street FOOD Park este condiționată de respectarea prezentului Regulament.
– Orarul Street FOOD Park este: marți-duminică, între orele 12:00 – 22:00.
– Capacitatea Street FOOD Park este limitată, iar perimetrul are accesul controlat, fiind delimitat de garduri. Personalul Street FOOD Park este îndreptățit să nu permită accesul participanților în afara orelor de program, cand capacitatea maximă este atinsă, a persoanelor în stare de ebrietate, ori pe baza oricărui motiv pe care personalul Street FOOD Park îl consideră obiectiv.
– Este permis accesul în incinta Street FOOD Park doar a persoanelor care au temperatura de maximum 37,3°C. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în perimetru.
– După accesul în perimetru, sunt puse la dispoziție stații de dezinfectare precum și spălătoare conectate la apă pe care participanții trebuie să le folosească.
– Folosirea toaletei este condiționată de purtarea măștii de protecție pe durata în care vă aflați atât la coadă cât și în interiorul toaletei.
– Perimetrul Street FOOD Park este deservit de mese, bean bags și alte tipuri de mobilier. Participantilor le este interzisă schimbarea pozitiilor acestora sau apropierea lor.
– Numărul maxim de clienți la 1 masă este de 4 persoane, excepție de la regulă făcând membrii aceleași familii, care au același domiciliu.
– Se recomandă folosirea PLĂTI CU CARDUL la agenții economici din cadrul Street FOOD Park.
– Se interzice consumul de produse în picioare în interioriul Street FOOD Park.
– Se recomandă păstrarea unei distanțe de minim 2 m față de alte persoane în interiorul Street FOOD Park.
– Se recomandă folosirea circuitelor prestabilite (intrare unică în perimetru/ieșire unică din perimetru) în interiorul Street FOOD Park.

Details

Start:
3 July, 2020, 12:00 pm
End:
27 September, 2020, 10:00 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/274947350283404/

Locație

Club Transilvania
Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr 41, 400326 Cluj-Napoca Romania

Organizator

Street Food Festival
Share This