yard sale

Student Yard Sale

Student Yard Sale

Vinde, schimbă sau donează altor colegi orice fel de haine, aparate electronice, cărţi, vase, articole de menaj şi alte articole de uz casnic care îţi prisosesc prin cameră!

Organizaţia Studenţilor Medicinişti (OSM Cluj), în parteneriat cu Consiliul Studenţilor de la Universitatea Babeş-Bolyai, organizează, pe 30 martie, în părculeţul dintre căminele IX, X şi Facultatea de Geografie, primul târg studenţesc din Cluj-Napoca: Student Yard Sale.

Pe lângă asta, eventul îşi doreşte să fie primul pas către înfrumuseţarea şi reabilitarea respectivului spaţiu verde. În acest sens, vom avea şi o cutie de donaţii, în care fiecare va putea cotiza cu cât doreşte, pentru a ne ajuta să transformăm acest obiectiv în realitate.
——————————————————————————————-
A venit primăvara şi e timpul să îţi faci curat prin dulapuri. Ai o grămadă de lucruri mărunte pe care nu le mai foloseşti, dar nu ştii ce să faci cu ele.
Ia-le pe toate, împreună cu o pătură, şi vino sâmbătă, 30 martie, între orele 12:00 şi 15:00, la Student Yard Sale, ca să te descotoroseşti de ele şi, poate, să găseşti o comoară printre ofertele vecinilor.

Îţi recomandăm să urmăreşti în continuare pagina evenimentului. Dacă vremea nu va ţine cu noi, o să te anunţăm şi vom muta totul pe ziua următoare, duminică, 31 martie.

Nu se va percepe nici un fel de taxă de intrare. Îţi recomandăm, în schimb, să te înscrii folosind acest formular, pentru a estima numărul de participanţi şi pentru a asigura o desfăşurare bună a târgului.

Ne vedem acolo!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This