Loading Events

« Calendar

  • This eveniment has passed.

În sub ochii mei | George Roșu @ Fabrica de Pensule

19 Aprilie, 7:00 pm - 12 Mai, 7:00 pm

Detalii

De la:
19 Aprilie, 7:00 pm
Până la:
12 Mai, 7:00 pm
Events Category:
Tag-uri:
RSVP:
https://www.facebook.com/events/157140748441343/

Organizator

Fabrica de Pensule

Locație

Pilot
Fabrica de Pensule
Cluj-Napoca,
+ Google Map
În sub ochii mei | George Roșu @ Fabrica de Pensule

expoziție
19 aprilie – 12 mai
vernisaj: 19 aprilie, ora 19:00
Pilot, etajul întâi

Deși ar fi foarte simplu așa: ceea ce vedem împreună nu e ceea ce văd separat și nu e ceea ce vezi tu în particular. Nu știu dacă asta îmi displace.
—————–

‘În sub ochii mei’ defineşte o zonă experimentală în cadrul căreia am renunţat la mediul desenului, înlocuindu-l cu video și fotografie.

Privirea şi vederea sunt cele mai la îndemână instrumente utilizate în itinerariul artistic propus; dar, ca orice instrument, uneori se defectează sau funcţionează necorespunzător ducând la rezultate accidentale sau divergente.
Pentru seria de lucrări prezente în spaţiul Pilot am observat însăşi instrumentele, posibilele erori rezultate și cauza apariței lor.

George Roşu trăieşte și lucrează în Cluj-Napoca.
Cei care desenează îl arată cu degetul reproşându-i că nu desenează ci că scrie, iar cei care scriu îi reproşează la rândul lor că nu scrie, ci că desenează.
Filtrând atât senzaţionalul cât şi banalul prin filtrele artistice, reuşeşte să aducă la lumină realităţi alternative, pe care le numeşte, simplu, desene.
Se fereşte de eticheta de ilustrator şi se ascunde sub cea de artist contemporan, insistând că umorul trebuie să fie o parte importantă în arta contemporană.

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz