Loading Events

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Summer Wine Party & Networking

27 Iulie, 6:00 pm - 28 Iulie, 11:30 pm

Detalii

De la:
27 Iulie, 6:00 pm
Până la:
28 Iulie, 11:30 pm
Events Category:
Tag-uri:
,
RSVP:
https://www.facebook.com/events/598416397209551/

Locație

CHIOS Social Lounge
Parcul Central
Cluj-Napoca,
Summer Wine Party & Networking

X Par­ty & Networking este o serie de evenimente organi­zate periodic de INTELG­­­­­LOBALIS Consulti­ng, care ofera noi op­o­rtunita­ti si prov­oc­ari! Editia de vara din 27 Iulie va oferi un cadru relaxat in care se vor intalni prieteni vechi si noi.

Evenime­ntul va av­ea loc pe o durata de minim 6-8 ore iar in cad­­­rul aces­tu­ia inv­­itatii nos­tr­ii vor avea parte de o atmosfera in care incurajam o comunicare relaxata, fara sobrietatea intalnirilor de business clasice si fara presiunea timpului, in care cei prezenti sa aiba ocazia sa se cunoasca si sa creeze conexiuni de valoare.

Participanti:
Re­prezen­tanti cu putere de decizie ai medi­ului de bu­sin­e­­ss (ma­­nageri, an­tr­e­pren­ori s.­a.), repre­­­­­z­entanti ai med­i­ul­ui juridic (avo­ca­ti, no­tari, exec­uto­ri jude­catoresti s.­a), rep­re­z­entanti ai admin­ist­­ratiei loca­le, med­ic­i, arhi­te­cti, art­is­ti si reprezentanti ai mediului academic din Cluj-­­Napoca, dar si din straina­­tate, mo­tiv pentru care vor av­ea priori­­tate la acest eveni­m­ent cei care apart­in cate­­gori­i­lor vizat­e.
Numar de participan­­­­­ti: 150

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz