Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Support Your Local Rockerz #3

22 January, 2020, 7:00 pm - 11:30 pm

Support Your Local Artist si Hardward Pub sustin muzica rock si heavy metal clujeana si au placerea sa va invite la a treia adunare generala a rockerilor clujeni, pregatiti cu multa muzica buna, merch local si surprize faine.
Din ‘Matei’ prin ‘Pub’, de la ‘Gathering’ la ‘Brutal’, prin tot felu’ de beciuri si carciumi, spiritul rockerului ardelean nu s-a pierdut, ba chiar s-a intarit, gasindu-si expresie in fel si chip, tocmai din indarjirea si pofta de viata caracteristica. Mai multi oameni faini au scris despre miscarea rock clujeana, printre care si Richard Constantinidi si Tudor Runcanu, mari fani a trupelor de aici. Le multumim pentru suport si pentru materialele inedite pe care le-au impartasit cu noi si pe care le vom difuza in cadrul evenimentului.
Astfel, programul serii va fi aproximativ urmatorul:
19 – Transylvania Gold
20 – Local Rock Hits
22 – Cluj Heavy Metal

19-24 – Local Merch Sale (stand cu merch-ul trupelor locale – tricouri, cd-uri, etc – fara adaos, fara comision – toti $ merg la artisti)

Dorim sa onoram si sa sustinem aceasta comunitate, motiv pentru care ne vom intalni lunar in Hardward Pub si vom asculta muzica rock si metal locala, vom urmari clipurile si vom admira/cumpara merch-ul trupelor locale.

Va asteptam cu mult Rock si Metal Clujean, cu multe surprize, merch fain, oferte la bere si o atmosfera ca in Mateiu’ vechi >:)

Roooooock!!!!

PS. Afla cum poti sustine rockerii locali la standul de merch in timpul eventului !!!

Sustinatori: Ursus, Centrul Cultural Clujean, Liveset Recording Studio, Corvin Recording Studio, A.P. Road Studio, Music Hub, Luna Recording Studio, Clujstone Records, Tudor Runcanu, Richard Constantinidi
Initiatori: Support Your Local Artist, Hardward Pub, Proiectul Diversitate

*Proiect dezvoltat in cadrul #Culturepreneurs, program Centrul Cultural Clujean ||| Proiect sponsorizat de Ursus

Support Your Local Artist are misiunea de a aduce in fata publicului noile proiecte muzicale locale, de a reprezenta si sustine cultura muzicala locala si de a sublinia valoarea multiculturalitatii clujene.
Concept a fost initiat in 2016 in diferite pub-uri din Cluj-Napoca (Le General, Makeba, EMA, Spatiu). In perioada 2016 – 2018, am organizat peste 300 de concerte cu peste 100 de artisti si trupe locale, iar din 2019 am inceput sa conturam un program de informare, consiliere si pregatire profesionala in domeniul muzicii dedicat scenei locale.
Am creat o retea de sustinatori si de profesionisti, in mijlocul careia dorim sa punem artistul-creator. Avem incredere in mostenirea culturala locala si in capacitatea membrilor acestei comunitati de a dezvolta metode si platforme solide de sustinere artistica.

Details

Date:
22 January, 2020
Time:
7:00 pm - 11:30 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/461181748165651/

Locație

Hardward Pub
str. Republicii nr. 110
Cluj-Napoca, Cluj 400489 Romania
+ Google Map

Organizator

Hardward Pub
Share This