Talks to Inspire. Equal Chances – from theory to reality

Talks to Inspire. Equal Chances – from theory to reality

Hai să începem să vorbim mai serios, dar cu relaxare și umor, despre Diversitate, Incluziune și Egalitatea de Șanse. Suntem foarte diferiți ca indivizi, gândim și acționăm în modalități variate, avem origini, vârste, idei, etnii, meserii, educație, credințe sau stiluri de viață din cele mai diverse. Teoretic, avem șanse egale în competiția socială, dar știm cu toții că de multe ori întâmpinăm bariere de mentalitate care duc la discriminare sau intoleranță.

Acest eveniment vă invită la întâlnirea cu doi oameni fantastici şi poveştile lor extraordinare despre creativitate, imaginație și colaborarea cu oameni diverși, din toate categoriile sociale și profesionale. Raluca Feher şi Radu Băzăvan ne vor arata că, dacă reuşim să vedem dincolo de aparenţe, realitatea poate să fie mai frumoasă decȃt ne-am aştepta.

Vorbitorii vor ilustra, cu exemple concrete, modul în care diversitatea, egalitatea de şanse şi respectul pentru identitatea fiecăruia deschid noi orizonturi şi ne fac mai puternici și despre cum echipele și comunitățile formate din oameni cât mai diferiți produc rezultate mult mai bune prin varietatea ideilor, colaborare deschisă și incluziune.

Raluca Feher este una dintre mințile sclipitoare ale publicității de la noi, o călătoare pasionată în lumea largă, un prolific scriitor de cărți de călătorie, articole de blog și reclame celebre. Ea l-a inventat pe Zânul Băncii Transilvania, a născocit Fainoșagul și celebrul ”Ce vacă sunt!” al laptelui Fulga și a semnat strategiile de marketing și publicitate al multor mari branduri din România (ING Bank, Zaraza, Gaseta Sporturilor etc.). A inițiat și conduce filiala românească a clubului de jurnalism independent Frontline Club London, organizând dezbateri despre cele mai fierbinți probleme ale României și lumii contemporane .

Radu Băzăvan este clujean, IT-ist, blogger, scenarist și producător de cinema, precum și cel mai bun pizza delivery boy al filmului Usturoi, prima producție cinematografică turnată în Cluj, filmul care a dominat box office-ul național timp de jumătate de an. Pasionat practicant al umorului în toate formele sale, Radu Băzăvan scrie povești fascinante despre viață pe blogul său și e mare fan al pescuitului în Delta Dunării, deși singura lui captură impresionantă este un somn de după-amiază (prins la râmă neagră).

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE