fbpx
Taraful Rutenilor și Carmen Chindris

Taraful Rutenilor și Carmen Chindris @ Casa de Cultură a Studenților Cluj Napoca

Taraful Rutenilor și Carmen Chindris @ Casa de Cultură a Studenților Cluj Napoca

Dupa succesul rasunator al concertului de la Teatru de vara Herastrau din Bucuresti Taraful Rutenilor si Carmen Chindris vine la Casa de cultura a studentilor din Cluj cu un concert de mare anvergura.

Vor fi invitati surpriza si premiera noului single!

Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș sunt unul dintre proiectele muzicale care deși par că au avut succes peste noapte, au in spate sute de ore de muncă în studiou. După ce au lansat împreună un album muzical cu parfum interbelic, stilul care îi definește acum este unul cu iz amuzant și inedit, așa cum le place lor să îl prezinte.

De departe unul dintre cele mai bine primte grupuri muzicale din România, Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș vă invită în 29 octombrie, la Casa de cultura a studentilor Cluj la un concert ce va celebra premiera unui nou hit marca Taraful Rutenilor. Melodii precum „Ziua-n care tu mai sărutat”, „Suc”, „Două perechi” sau „Floare Rară” vor face ca atmosfera să fie incendiară.

Taraful Rutenilor a luat naștere în urmă cu patru ani, la inițiativa lui Livius Lauruc, managerul trupei, ce și-a dorit să facă muzică de calitate și a dovedit că poate, izbutind ca în plină pandemie să lanseze melodii ce au fost accesate de zeci de milioane de ori pe toate canalele de social media și reușind să aibă printre cei ce le apreciază muzica inclusiv vedete ca Delia sau Mihai Bendeac.

CARMEN CHINDRIS s-a nascut la SIGHETUL MARMATIEI, este pasionată de muzică de la vârsta de 7 ani si spune despre ea ca este o mandra morosanca. A studiat la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, secția de Canto. Mai mult, știe să cânte și la chitară, iar în trecut a fost solistă într-un ansamblu de muzică populară. Iubeste straiele populare și le poartă cu mândrie la evenimentele la care participă. Carmen este una din putinele soliste de la noi care poate canta in 11 limbi straine, repertoriul ei cuprinzând melodii în engleză, franceză, italiană, spaniolă, sârbă, limba rromani, portugheză, greacă rusă, maghiară și chiar și în limba japoneză.

Date fiind noile reglementări în vigoare, accesul spectatorilor se va face cu biletul valabil și cu prezentarea Certificatului Verde, respectiv a unuia dintre următoarele documente:

– dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);
– test PCR negativ efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea concertului;
– dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;

Purtarea măştii de protecţie este obligatorie, pe nas și pe gură, pe toată durata prezenței în sala.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This