Târg apicol 2020 @ Campus USAMV Cluj

Târg apicol 2020 @ Campus USAMV Cluj

Salut.

Targul apicol de la Cluj-Napoca din 2020 se transforma intr-un eveniment apicol. In cadrul acestui eveniment, apicultorii vor putea participa la o sesiune de Comunicari stiintifice si management pe teme apicole de interes actual.

Sunt Radu Pandrea, coorganizatorul targului apicol de la Cluj. Dupa cum te-am obisnuit in ultimii ani, in primul weekend al lunii martie 2020, cu ajutorul domnului Prof. dr. Daniel S. Dezmirean si al doamnei Ciobanu Maria (Asociatia Mesterilor Populari din Cluj), organizam a 10-a editie a evenimentului “Targul pentru un Viitor Sanatos”.

Locatia in care se va desfasure evenimentul din 2020 este campusul USAMV Cluj Napoca, care s-a oferit sa ne sustina, oferindu-ne un spatiu generos si primitor.

Sesiune de comunicari Stiintifice si management in apiculture este programata sambata, 7 martie incepand cu ora 12:00

Programul simpozionului:
VA FI ANUNTAT IN CURAND!

Astfel, in perioada 7-8 martie 2020, esti invitat la cel mai dulce eveniment al anului, unde ai ocazia sa faci cunostinta cu apicultorii din zona Transilvaniei, sa degusti diverse sorturi de miere si polen dar si alte bunatati ale stupului si nu numai. Totodata vei putea intra in lumea apiculturii, vizitand expozitia de utilaje si echipamente necesare in stupine. Este o oportunitate unica in an de a stabili legaturi directe cu producatorii de miere, polen, propolis, apilarnil, laptisor de matca si ceara, in acest fel avand garantia ca produsele care le consumi sunt 100% naturale.

Te astept cu drag

Radu Pandrea 🙂

P.S. Daca esti expozant si doresti sa participi la aceasta expozitie, te rog completeaza Adeziunea-contract pe care o poti descarca in articolul de aici.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This