Târg caritabil pentru un zâmbet

Târg caritabil pentru un zâmbet

Târg caritabil pentru un zâmbet

Adu o mică bucurie în sufletul unui copil cu dizabilități.

Scopul târgului este de a strânge suma necesară pentru a aduce un spectacol special și dedicat copiilor cu dizabilități.
Hai să spargem bariera și să aducem la Cluj singurul spectacol din România accesibilizat pentru mai multe dizabilități deodată.

Pentru asta avem nevoie să ni te alături.

cu o mică donație în bani în contul afișat mai jos.
dacă ești organizator de ateliere pentru copii sau adolescenți să pregătești un atelier cu donație (pictură, lectură, croșetat, altele) până în data de 13 noiembrie
– să donezi lucrușoare pentru copii (jucării și cărți, decoratiuni handmade) în stare foarte bună pe care noi le vom vinde în cadrul târgului. Pentru înscrieri la Ale aka @Clujul Copiilor și Iulia Rus in mesaj privat.
Locatie: @Casino Centrul de Cultura Urbană din Parcul Central Cluj.
să distribui pe contul tău și al prietenilor tăi acest eveniment pentru a strânge suma necesară să aducem la Cluj acest spectacol special și minunat, conceput și jucat de @scoalaprinjoaca .

În această campanie se implică asociații, studenți, actori pentru a aduce spectacolul “Închide ochii și ai sa vezi mai bine” la Cluj, în prezența a 100 de copii cu dizabilități. Se vor juca 6 spectacole.

Vezi detalii pe pagina aceasta

Date CONT BT:
Asociatia de dezvoltare personală Grigore Popa
IBAN: RO81BTRLRONCRT0299278701
(Spectacol Cluj – Cazare, onorarii sau ce alegeti sa susțineți)
REVOLUT: @inchideochii
(Spectacol Cluj- cazare, onorarii sau ce vreți să susțineti)

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This